LG FH0B8QDA0 – masina de spalat accesibila si moderna din clasa A+++, cu motor Inverter!

 Preţ LG FH0B8QDA0

LG FH0B8QDA0 este o noua masina de spalat rufe frontala dintr-o clasa superioara de energie, ideala pentru o spalare extrem de eficienta si foarte economica a unei cantitati decente de rufe, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ok de achizitonare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -30%, un afisaj digital, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de 6 kilograme de rufe, 13 programe speciale de spalare, tehnologia Smart Diagnosis, o optiune de programare intarziata si altele.

 Review LG FH0B8QDA0

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alb, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital mare) si a hubloului transparent de culoare gri. In ceea ce priveste eficienta energetica, masina de spalat marca LG are clasa superioara de eficienta energetica A+++ -30% si un consum foarte mic de resurse utilizate la spalare, avand asadar un consum energetic de numai 0,55 kWh pe ciclu de spalare si un consum de apa de 42 litri tot pe ciclu de spalare, in programul standard de spalare normala.

Masina de spalat rufe LG FH0B8QDA0 dispune de o viteza de cetrifugare de 1400 rpm, un numar de 13 programe speciale de spalare si de o capacitate de 6 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare. Noul motor Inverter Direct Drive functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si asigura o eficienta energetica ridicata, acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia 6 Motion DD poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul selectat, obtinand asadar cele mai bune rezultate la spalare.

LG FH0B8QDA0

6 kg, 1000 rpm / min, Clasa A +++

 Părerea noastră despre produs

Ca o conluzie, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe LG FH0B8QDA0 este dedicata celor ce vor sa se bucure de o spalare foarte eficienta si extrem de economica, la pachet cu cateva dotari speciale si tehnologii inteligente pentru confortul si evolutia din prezent, toate acestea la un pret foarte bun pentru un buget limitat. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca LG asigura un ciclu de spalare foarte eficienta si extrem de economic al unei cantitati de pana la 6 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate in cel mai scurt timp, fara a depune la fel de mult efort ca spalatul manual al acestora sau a consuma prea multe resurse utilizate la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT