LG FH0C3LD – masina de spalat compacta si inteligenta din clasa A+++, la pret accesibil!

 Preţ LG FH0C3LD

Ideal pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii, astazi va vom prezenta pe scurt modelul LG FH0C3LD, o masina de spalat rufe compacta cu un raport calitate/pret, pe care o recomandam celor care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata si la un pret avantajos, aceasta fiind disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte bun pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala si pentru cei care dispun de un buget limitat.

 Review LG FH0C3LD

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la LG se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un afisaj digital tip LED, dar si de un hublou transparent de dimensiuni normale (cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga). In plus, masina de spalat marca LG cantareste aproximativ 59 de kilograme si masoara 85 de centimetri, 60 de centimetri pe latime si o adancime de numai 44 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 55 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Noul motor Inverter Direct Drive (cu actionare directa) care antreneaza masinile de spalat rufe LG este extrem de fiabil si foarte silentios, astfel ca masina de spalat LG beneficiaza de o garantie standard de 10 ani pentru motor si partile componente. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de program, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. Tehnologia Smart Diagnosis este o modalitate rapida si usoara de a diagnostica o problema tehnica, prin a apela la serviciul de asistenta LG si a pne telefonul pe indicatorul de pe masina.

Noua masina de spalat rufe slim LG FH0C3LD are o clasa de eficienta energetica ridicata A+++, respectiv clasa de eficienta energetica la spalare A, precum si un consum minim de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 129 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 9900 de litri pe an. Caracteristicile sale generale include o viteza de cetrifugare de maxim 1000 rpm, un numar de 9 programe speciale de spalare (Rapid de doar 30 minute, Jeans, etc.), precum si o capacitate buna de 5 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare.

LG FH0C3LD

5 Kg, Clasa A+++, 6 motion

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am prezentat cele mai importante caracteristici principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe slim LG FH0C3LD poate asigura o spalare foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati suficiente de pana la 5 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, exact la momentul potrivit, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse utilizate la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT