Masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N, Inverter Direct Drive, Spalare 9 kg / Uscare 6 kg, 1400 RPM, Clasa B, Alb – lumea tehnologiei

LG FH4A8FDH8N – Wow!

O masina de spalat complet neagra. Nu e ceva ce gasesti pe toate drumurile. Cred ca peste 90% din masinile de spalat de pe piata sunt albe, iar LG indrazneste sa ofere potentialilor clienti un model care iese imediat din tiparele obisnuite. Imi place. Aceasta culoare se potriveste foarte bine in orice loc, este extrem de eleganta si nu trebuie sa uitam aspectul practic – micile urme de murdarie si amprente nici nu se vor observa pe ea.

Dar designul nu este singurul punct forte al acestei masini de spalat. De fapt, vorbim despre un echipament 2 in 1: pe de o parte masina de spalat, pe de alta parte un uscator incorporat. Capacitatea de incarcare pe spalare este de 9 kg, iar pe uscare de 6 kg. Avand in vedere ca cele mai mici masini de spalat au o capacitate de incarcare de doar 5 kg, va puteti imagina deja ca acest model este unul mai complex, destinat in special familiilor mari, care spala des, mult si apreciaza functiile moderne oferte de o masina de spalat in tendinte.LG FH4A8FDH8N

Cat priveste viteza de centrifugare, lucrurile stau la fel de bine, caci masina are o viteza de 1400 RPM. Un lucru care mi-a atras atentia si la care pot spune ca nu m-as fi asteptat este faptul ca face parte din categoria inferioara de eficienta energetica, doar clasa A. Un al doilea mic dezavantaj pe care l-am tot amanat este legat de pretul, un pic cam piperat si exclusivist. Exista totusi destul de putine persoane care isi permit sa investeasca o suma de 800-900 euro intr-o masina de spalat.

Cu toate acestea, ca sa fim realisti, trebuie sa luam in considerare si capacitatea foarte mare de spalare, designul aparte precum si faptul ca vorbim despre o masina de spalat + un uscator de rufe. Este posibil ca la final, dupa ce tragem linie sa observam ca pretul cat de cat se justifica.

Masina de spalat LG FH4A8FDH8N dispune de un numar de 12 programe, printre care se numara un program de extra-clatire, de prespaare, pentru haine delicate, echipamente sport si alte tesaturi speciale cum ar fi lana si bumbac. Chiar daca nu exceleaza la capitolul de eficienta energetica, trebuie totusi sa spunem ca dispune de un sistem de reglare automata a consumului.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 65 cm, iar tamburul are un volum total de 67 litri. Spalati, uscati, va bucurati de o capacitate mare de incarcare si iesiti in evidenta cu un design diferit.

Comentarii

Leave a reply

Review IT