LG GBB329SWDZ – combina frigorifica eleganta si spatioasa din clasa A++, cu sistem Total No Frost!

Pret LG GBB329SWDZ

Ideala pentru o singura persoana sau o familie normala (formata din 2-4 persoane) si chiar ceva mai numeroasa, noua combina frigorifica LG GBB329SWDZ reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un aparat frigorific modern, spatios si de ultima generatie. Aceasta se remarca printr-un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++, display digital de tip LED extern, compresor Linear Inverter, sistemele speciale Total No Frost si Multi Air Flow, o capacitate destul de mare de depozitare, tehnologia Smart Diagnosis de la LG si multe altele.

Aspect LG GBB329SWDZ

Design-ul sau modern si extrem de elegant se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital de tip LED intuitiv), dar si de doua usi reversibile cu un maner integrat de culoare negru si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, acesta masoara 190,7 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 64,3 centimetri, oferind insa un nivel destul de redus de zgomot de doar 45 dB si o autonomie mare de pana la 24 de ore (fara curent electric) pentru pastrarea la rece a alimentelor congelate.

Caracteristici LG GBB329SWDZ

Noul compresor Linear Inverter asigura un consum redus de energie electrica, o durabilitate exceptionala si un control optim al temperaturii interioare pentru a mentine un timp mai indelungat prospetimea alimentelor. Sistemul unic de racire Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Sistemul special de ventilatie Multi Air Flow distribuie constant si uniform fluxul de aer rece la interior, prin intermediul orificiilor multiple de ventilare de pe fiecare nivel al frigiderului.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment FreshZone pentru pastrarea fructelor/legumelor ca proaspat culese, patru suporturi amplasate pe usa (dintre care trei sunt impartite pe jumatate), un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimetnul congelatorului beneficieaza de un sertar suplimentar de congelare rapida, trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor dumneavoastra pe o perioada mai lunga de timp, dar si de o capacitate mare de depozitare de pana la 8 kilograme de alimente proaspete pe zi.

Review LG GBB329SWDZ

Cu un design modern, o capacitate destul de mare de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, noua combina frigorifica LG GBB329SWDZ ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece aceasta poate pastra prospetimea alimentelor pe termen lung. Noua combina frigorifica marca LG se remarca printr-un compresor Linear Inverter si sistem de racire Total No Frost, ceea ce asigura o racire/congelare destul de eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, la un consum redus de energie electrica.

Pro: Aspect elegant, compresor Linear Inverter si sistem Total No Frost si Multi Air Flow.

Contra: Nimic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT