REVIEW: Combina frigorifica LG GBB39DSJZ – Cu design de culoare argintie, frumoasă și elegantă!

Combina frigorifică LG GBB39DSJZ

Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice și nu știi ce anume să alegi din marea diversitate, îți propunem combina frigorifică LG GBB39DSJZ, care aparține unui brand de renume. Brandul LG și-a căpătat faima datorită produselor electrocasnice de mare calitatea, a tehnologiilor eficiente și a consumului redus de energie electrică. Combina frigorifică LG GBB39DSJZ face parte din clasa de eficiență energetică A++, care oferă un consum redus substanțial de energie electrică, având un consum anual de 242 kw.

Combina frigorifica LG GBB39DSJZ, No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A++, Argintiu Inchis

Combina frigorifică LG GBB39DSJZ este dotată cu sistem de răcire No Frost atât pentru frigider cât și pentru congelator. Această tehnologie garantează că pe pereții interiori ai întregii combine frigorifice nu va exista niciodată gheață. Sistemul de dezghețare se face automat, atunci când aceasta simte nevoia. Temperatura este menținută la un nivel optim pentru menținerea în siguranță a mâncării și a alimentelor congelate. Mai mult decât atât este menținută calitatea proteică a alimentelor, de multe ori chiar și savoarea și mai ales prospețimea legumelor și a fructelor.

Volumul total al acestei combine frigorifice este de 312 litri, din care volumul frigiderului de 225 litri, iar cel al congelatorului de 987 de litri. Frigiderul este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă securizată, care prezintă rezistență chiar și la greutate mai mare, și un compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa frigiderului au fost create un număr de 7 suporturi pentru depozitarea sticlelor și a borcanelor, precum și micilor recipiente.

Congelatorul este creat cu trei sertare spațioase și un spațiu superior pentru congelarea ultra rapidă a alimentelor depozitate ulterior. Congelatorul are o capacitate de congelare de 8 kg de alimente în 24 de ore. Sistemul de dezghețare este automat și se realizează atunci când aceasta simte nevoia. Funcțiile deținute de aceasta sunt  Smart Diagnosis, sistem de avertizare pentru ușă deschisă și o funcție foarte eficientă, super răcire pentru frigider și super congelare pentru congelator.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 225
  • Volum net congelator (l): 87
  • Volum net total (l): 312
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și opțiuni: congelare rapidă,  răcire rapidă, Smart Diagnosis, sistem de avertizare pentru ușă deschisă.

Preț Combina frigorifica LG GBB39DSJZ

Combina frigorifică LG GBB39DSJZ are un raport preț/calitate destul de bun, deoarece este dotată cu cele mai noi tehnologii, oferă performanță și funcții care reduc consumul de energie electrică. Poți cumpăra combina frigorifică cu prețul la reducere, iar la cumpărare îți este oferită o garanție de 24 de luni.

LG GBB39DSJZ

No Frost, 312 l, H 190 cm, Clasa A++

 Părerea noastră

Combina frigorifică LG GBB39DSJZ este creată cu o carcasă de culoare argintie din material Inox, având dispus pe ușa frigiderului logo-ul LG. Mânerele sunt încorporate și dau o formă elegantă. LG GBB39DSJZ este o combină frigorifică elegantă, eficientă și oferă o capacitate destul de mare de depozitare a alimentelor. Făcând parte din clasa de eficiență energetică A++ și deținând tehnologia No Frost, aceasta asigură și un consum redus de energie electrică.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT