Side by Side LG GSL325PZCVD, 508 l, Clasa A+, Inox – stil si eleganta!

Aveti nevoie de un motiv serios care sa va convinga sa cumparati frigiderul LG Side by Side LG GSL325PZCVD?

Va dau 5 motive!

1. Design fascinant. Frigiderul LG Side by Side LG GSL325PZCVD are doua usi care se deschid lateral. Este realizat tot din inox, iar manerele sunt lungi si subtiri ii confera un aspect elegant. Fiind din inox va rezista mai bine in timp, va fi mai usor de curatat, urmele de degete nu se vor fi asa de evidente, micile impuritati vor trece neobservabile pana veti avea timp sa va ocupati de ele. Standul de sustinere este intr-o nuanta negru mai inchis si ii asigura stabilitate. Pe usa din stanga se afla un dispenser de gheata, care va ajuta sa luati gheata din congelator fara sa fie nevoie sa deschideti usa. Nici designul interior nu este mai prejos. Rafturile sunt atent asezate si exista un sistem de iluminare pe baza de LED, ceea ce va va ajuta sa gasiti mai repede alimentele de care aveti nevoie. Dimensiunile exterioare sunt de 175.3 cm latime x 89.4 cm lungime x 73.1 cm adancime.

Verifică noul preţ pentru frigiderul Side by Side LG GSL325PZCVD

2. Foarte incapator. LG Side by Side LG GSL325PZCVD are un volum net de 508 litri, ceea ce inseamna ca este util in casele mari, pentru familiile numeroase care au permanent in frigider multe bauturi si alimente.
Side by Side LG GSL325PZCVD
3. Foarte bine organizat. Are frigider si congelator. In frigider exista 3 rafturi din sticla, iar pe usa se afla 5 suporturi in care puteti pune sticle sau oua. In compartimentul special de jos puteti aseza legume si fructe. Aceasta zona este special amenajata pentru ca alimentele sa ramane proaspete o perioada mai indelungata.
In congelator exista doua compartimente iar capacitatea de congelare este de 12 kg in 24 de ore.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

4. Brand de renume. LG este un nume greu pe piata electrocasnicelor. Produsele sale sunt calitative, cu design deosebit, de incredere, solide, durabile in timp.

5. Sistem dezghetare automata/ No Frost. Nu trebuie sa dezghetati frigiderul sau congelatorul periodic. Totul se face in mod automat. In plus, in frigider nu vor exista niciodata mirosuri urate. Toate alimentele vor fi pastrate in conditii excelente ca sa va puteti bucura de hrana proaspata.

Si un motiv in plus:
+ Functii ultra-moderne. Exista o functie speciala care va ajuta sa congelati rapid sau sa raciti super rapid in frigider. Daca usa ramane deschisa veti fi avertizat printr-un semnal sonor. Exista un afisaj touchscreen in exterior care va ajuta sa setati temperatura dorita.

Garantia afisata pe poza nu este valabila!

Comentarii

Leave a reply

Review IT