LG GTF916PZPZD – frigider modern si inteligent din clasa A++, cu volum net total de 592 litri!

 Preţ LG GTF916PZPZD

Inainte sa incepem sa discutam despre noul frigider LG GTF916PZPZD, precizam inca de la inceput ca acesta se regaseste in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor sale. Noul frigider LG este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale inteligente de generatie actuala, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review LG GTF916PZPZD

Noul aparat frigorific de la LG va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu congelatorul amplasat in partea superioara, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare gri, un display digital LED (cu suport TouchControl) si doua usi reversibile din inox (cu un maner vertical si o deschidere spre dreapta). In plus, acesta are dimensiunile normale de 184 x 86 x 73 centimetri si o greutate de aproximativ 91 de kilograme, in timp ce noul frigider LG va ofera un nivel minim de zgomot de numai 38 dB si un timp mare de conservare in caz de defectiuni de 15 ore.

Noul compresor Linear Inverter asigura un consum redus de energie electrica, o durabilitate excelenta si un control optim al temperaturii pentru a mentine mai mult timp prospetimea alimentelor din ambele compartimente. Tehnologia Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Tehnologia Smart Diagnosis poate remedia rapid eventualele probleme tehnice, deoarece aceasta trimite starea aparatului frigorific la service prin smartphone si tehnologia WiFi incorporata.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 418 litri, trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, un sertar Fresh 0 Zone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., doua sertare FreshZone pentru pastrarea fructelor si a legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului este alcatuit dintr-un singur compartimente de dimensiuni foarte mari si beneficiaza de un volum net de 174 de litri, un dispozitiv pentru gheata, un raft din sticla/doua suporturi pe usa pentru depozitarea alimentelor proaspete si de o capacitate de congelare de 7 kg/zi.

LG GTF916PZPZD

592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul frigider LG GTF916PZPZD este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie sau pentru cei care isi doresc un aparat frigorific complet echipat pentru ziua de astazi, la un pret destul de ok de achzitionare pentru un buget mediu ori nu foarte mare. Acesta poate asigura o racire/congelare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de alimente proaspete, fara a produce gheata sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va bucura asadar de alimente perfect proaspete un timp indelungat, indiferent ca este vorba despre frigider/congelator.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT