LG OLED55C7V – OLED TV cu ecran Dolby Vision de 55 inch si sistem audio Dolby Atmos de 40W!

 Preţ LG OLED55C7V

Astazi va prezentam un alt OLED TV din seria C7 a producatorului LG, mai exact discutam despre modelul LG OLED55C7V, un nou televizor OLED inteligent de 139 centimetri cu tehnologia Dolby Vision si Dolby Atmos, pe care il recomandam  pentru o camera mare de apartament sau un dormitor foarte incapator. Acesta se regaseste de asemenea in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania, la un pret pe masura caracteristicilor sale superioare de imagine, sunet si inteligenta, insa cea mai buna oferta in aceasta perioada este a celor de la eMAG, avand o garantia inclusa a producatorului de pana la 24 luni.

 Review LG OLED55C7V

Noul LG OLED TV va ofera un design ultra-modern si super elegant (Blade Slim), cu o carcasa subtire de culoare alba/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport metalic inclus, care se va integra perfect in locuinta voastra, acesta fiind compatibil cu suportul de perete VESA pentru a-l monta direct pe perete. Diagonala de 139 centimetri (55 inch) a noului televizor OLED Smart LG este perfecta pentru o sufragerie sau un dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (2160p) pentru o experienta cinematica premium chiar la dumneavoastra acasa, din orice pozitie de vizionare.

Tehnologia Active HDR optimizeaza calitatea intervalului dinamic ridicat (High Dynamic Range), pentru o experienta de vizualizare reala, in timp ce LG OLED este compatibil cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG. Sunetul este asigurat de un sistem audio de maxim 40W, cu mai multe tehnologii de sunet Dolby Surround, Smart Sound si altele, pentru a reda un sunet captivant si foarte puternic. noul televizor OLED Smart din gama 2017 de la LG va ofera o experienta cinema premium chiar in locuinta voastra, datorita calitatii superioare a imaginii si a sunetului oferite de standardele avansate Dolby Vision si Dolby Atmos.

Noul televizor OLED Smart LG OLED55C7V este prevazut cu noul sistem de operare webOS 3.5 de la LG, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile preferate de pe toate dispozitivele USB externe.

LG OLED55C7V

139 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor OLED Smart LG OLED55C7V este alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau celor ce dispun de un asemenea buget, dar care sa fie in cautarea unui televizor 4K premium de ultima generatie, cu tehnologii superioare de imagine/sunet. Asadar, noul LG OLED TV va ofera o experienta cinematica de vizionare 4K, pe diagonala de 139 centimetri, un sunet puternic si foarte captivant, cu ajutorul sistemului audio de 40W, precum si un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare webOS.   

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT