LG OLED65B7V – OLED TV cu design Blade Slim, ecran 4K de 65 inch si sistem audio de 40W!

 Preţ LG OLED65B7V

Astazi va prezentam un alt OLED TV din gama high-end a producatorului LG, mai exact discutam despre modelul LG OLED65B7V, un nou televizor OLED inteligent cu ecran 4K de 164 centimetri, sistem stereo de 40W, tehnologie superioara de imagine/sunet si sistem de operare webOS, pe care il recomandam in special pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor ce dispun de un asemenea buget si care isi doresc un televizor premium de ultima generatie.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea produsului, noul televizor OLED Smart LG se regaseste deja in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret destul de ridicat dar care se pare a fi pe masura caracteristicilor superioare de imagine, sunet si inteligenta, iar majoritatea magazinelor online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review LG OLED65B7V

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant (Blade Slim) al noului OLED TV din gama 2017 de la LG se va integra perfect in orice decor, fie amplasat pe comoda TV sau montat pe perete, printr-o carcasa extrem de subtire de culoare alba/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport metalic modern. Diagonala foarte mare de 164 centimetri (65 inch) a noului OLED TV LG este perfecta pentru un living/un dormitor foarte spatios, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de imagini extrem de clare si culori foarte naturale, din orice pozitie de vizionare.

Tehnologia Active HDR optimizeaza calitatea intervalului dinamic ridicat (High Dynamic Range), pentru o experienta de vizualizare reala, deoarece noul televizor OLED LG suporta continut HDR premium de la Dolby Vision si este compatibil cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Dolby Atmos de maxim 40W, cu mai multe tehnologii superioare de sunet Dolby Surround, Smart Sound Mode si altele, pentru o experienta de sunet aproape la fel de captivanta ca si cea vizuala, completand asadar intreaga experienta cinematica Dolby Vision si Dolby Atmos a televizorului OLED LG.

Noul televizor OLED Smart LG OLED65B7V are la baza noul sistem de operare webOS 3.5 de la LG, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet/caracteristici speciale, prin tehnologia WiFi incorporata si telecomanda Magic Remote 2017 din pachet. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

LG OLED65B7V

164 cm, OLED, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart LG OLED55B7V va ofera o experienta extraordinara de vizionare 4K, pe diagonala de 164 centimetri, un sunet captivant si foarte puternic, cu ajutorul sistemului audio de 40W, dar si un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare LG webOS. Acestea fiind spuse, noul LG OLED TV este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau cei/cele ce dispun de un asemenea buget si care vor sa-si tranforme sufrageria intr-un adevarat centru de divertisment, complet echipat pentru ziua de astazi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT