LG OLED65C7V – OLED TV 4K de 65 inch, cu ecran Dolby Vision si sistem audio Dolby Atmos!

 Preţ LG OLED65C7V

Aducem astazi la review un alt OLED TV din gama high-end a producatorului LG, mai exact va prezentam modelul LG OLED65C7V, un nou televizor OLED Smart cu ecran 4K de 65 inch, sistem stereo de 40W si tehnologiile cinematice Dolby Vision/Atmos, recomandat pasionatiilor de tehnologie/imagine si celor ce dispun de un asemenea buget. Acesta se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret pe masura caracteristicilor sale superioare de imagine, sunet si inteligenta, in timp ce magazinele online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review LG OLED65C7V

Noul LG OLED TV ofera un design ultra-modern si super elegant (Blade Slim), cu o carcasa subtire de culoare argintie/neagra, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport metalic stabil, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, fie amplasat pe o comoda TV sau monta direct pe perete. Diagonala foarte mare de 164 centimetri (65 inch) a noului televizor OLED inteligent LG este perfecta pentru un living si dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (2160p) pentru o experienta cinematica premium chiar in locuinta voastra, din orice pozitie de vizionare.

Tehnologia Active HDR optimizeaza calitatea intervalului dinamic ridicat (High Dynamic Range), pentru o experienta reala de vizionare 4K, in timp ce noul LG OLED este compatibil cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG. Sunetul este asigurat de un sistem audio de maxim 40 W, cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Surround, Smart Sound Mode si altele, pentru o experienta la fel de captivanta ca si cea vizuala. Noul LG OLED TV va ofera o experienta cinema premium chiar in locuinta voastra, multumita calitatii superioare a imaginii si a sunetului oferite de standardele avansate Dolby Vision si Dolby Atmos.

Noul televizor OLED Smart LG OLED65C7V are la baza noul sistem de operare webOS 3.5 de la LG, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata si noul procesor Quad Core de la LG. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe toate dispozitivele USB externe.

LG OLED65C7V

164 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor OLED Smart LG OLED65C7V este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau cei care dispun de un asemenea buget si vor sa-si tranforme intreaga locuinta/sufrageria intr-un adevarat centru media de divertisment. Asadar, noul LG OLED TV ofera o imagine extrem de clara si foarte naturala, pe diagonala de 164 centimetri, un sunet puternic si foarte captivant, cu sistemul audio de 40W, precum si un acces rapid si intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin sistemul de operare webOS si procesorul Quad Core.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT