LG OLED65W7V – OLED TV ultra-subtire si super elegant, premiat pentru inovatie la CES 2017!

 Preţ LG OLED65W7V

Aducem astazi la review cel mai bun OLED TV de pe piata, la ora actuala, a producatorului LG, mai exact va prezentam modelul LG OLED65W7V, un televizor OLED inteligent cu design Picture-on-wall, ecran Active HDR cu Dolby Vision 4K de 164 centimetri, sistem audio Dolby Atmos de 60W si sistem de operare webOS 3.5 de la LG, pe care il recomandam pasionatiilor de tehnologie/imagine sau celor ce dispun de un asemenea buget si care vor un televizor premium din gama high-end a producatorului LG.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea produsului, precizam ca noul televizor OLED Smart LG se regaseste in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret extrem de ridicat dar care se pare a fi pe masura caracteristicilor sale premium de design/imagine/sunet/inteligenta, in timp ce magazinele online va ofera livrarea gratuita a produsului pana la locuinta voastra si garantia inclusa a producatorului de pana la 24 de luni.

 Review LG OLED65W7V

Noul OLED TV LG va ofera un design ultra-modern si super elegant (Picture-on-wall), cu o grosime de numai 3,8 centimetri, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in locuinta voastra, printr-un panou OLED ultra-subtire, o rama foarte ingusta a ecranului TV si un AIO box ce include electronica din spatele TV-ului. Diagonala generoasa de 164 centimetri (65 inch) a noului televizor OLED inteligent LG este perfecta pentru un living/dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a afisa o imagine extrem de clara si culori foarte naturale, din orice pozitie de vizionare.

Tehnologia Active HDR optimizeaza imaginea redata a intervalului dinamic ridicat (High Dynamic Range), pentru o experienta de vizualizare extrem de naturala si foarte reala, deoarece noul OLED TV LG suporta continutul video HDR premium de la Dolby Vision si este compatibil asadar cu tehnologiile conventionale HDR10 si HLG. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Dolby Atmos 4.2 de 60W, cu o multime de tehnologii superioare de sunet, pentru a reda un sunet foarte puternic si super captivant, completand asadar intreaga experienta cinematica Dolby Vision si Dolby Atmos a televizorului OLED inteligent LG.

Noul televizor OLED Smart LG OLED65W7V are la baza noul sistem de operare LG webOS 3.5, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata si telecomanda Magic Remote 2017 Premium din pachet. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC sau la consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

LG OLED65W7V

164 cm, OLED, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate de mai sus, suntem de parere ca noul televizor OLED Smart LG OLED65W7V este alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau cei ce dispun de un asemenea buget si care isi doresc cel mai bun televizor 4K HDR premium, premiat pentru inovatie la CES 2017. Noul OLED TV LG va permite sa va bucurati de o experienta extraordinara de vizionare 4K HDR, pe diagonala de 164 centimetri, o experienta de sunet cinematica, cu ajutorul sistemului audio 4.2 de 60W, dar si de un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare LG webOS.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT