LG Standard Plus P18EN – aparat de aer conditionat de 18000 BTU, cu tehnologia Wi-Fi Ready si Active Energy Control!

Preţ LG Standard Plus P18EN

LG Standard Plus P18EN este un nou aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter de 18000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 mp, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online a celor de la LG la un pret bun pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si foarte atractiv, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Smart Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru lavabil anti-praf si filtru de prootectie dublu antibacterian), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare (Jet Mode, Comfort Air, Auto Clean, etc.).

Review LG Standard Plus P18EN

Design-ul modern si minimalist al noului aparat de aer conditionat din gama Standard Plus de la LG se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare incapere de pana la 40 – 50 metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 34,5 x 99,8 x 21 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 54,5 x 77 x 28,8 centimetri si o greutate de aproximativ 36 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 31, 34, 39 sau 44 dB la interior si de maxim 53 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P18EN dispune de o capacitate de racire de 22520 BTU/h (cu un consum de 1,58 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 25591 BTU/h (cu un consum de 1,61 kW/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 1,8 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru o sufragerie sau un dormitor de mari dimensiuni. Tehnologia Smart Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta, cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -10 grade si maxima de 48 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca LG include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale (Auto Clean, Sleep Mode, Jet Mode, Comfort Air si Auto Restart). Mai exact, functia Active Energy Control va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie, astfel incat sa va puteti bucura de o atmosfera placuta si confortabila la un consum redus de energie. In plus, acesta integreaza un sistem de filtrare performant (filtru anti-praf si filtru cu dubla protectie) pentru a elimina particulele de praf, alergenii, bacteriile si mirosurile neplacute din aer.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat LG Standard Plus P18EN este capabil sa asigure un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate buna a aerului din incapere, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Astfel ca, noul aparat de aer conditionat Standard Plus de la LG reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un nou compresor de inalta calitate, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret potrivit si nu foarte ridicat.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditonat foarte bun si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret mai mult decat ok. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare in mare parte pentru raportul sau excelent pret/calitate. Il utilizez aproape zilnic intr-o sufragerie de pana la 45 mp si se descurca fara probleme pe orice functie de climatizare. Per total sunt foarte multumit de el. Recomand.

Este un echipament de aer conditionat cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie + bucatarie deschisa (open space).

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Se potriveste perfect in sufragerie, nu este prea galagios si nici nu consuma multa energie, iar acesta functioneaza fara probleme la o temperatura minima de -10 grade Celsius. In plus, filtrele incluse sunt de buna calitate si curata eficient aerul ambiant.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT