LG Standard Plus P24EN – aparat de aer conditionat de 24000 BTU/h, cu tehnologia Smart Inverter si filtru antibacterian!

Preţ LG Standard Plus P24EN

LG Standard Plus P24EN este un nou aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter de 24000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata de aproximativ 77 metri patrati, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online a celor de la LG la un pret bun pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design subtire si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Smart Inverter, o capacitate maxima de 24000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Purificare, Jet Mode, Active Energy Control, Comfort Air, etc.).

Review LG Standard Plus P24EN

Design-ul modern si compact al noului aparat de aer conditionat din gama Standard Plus de la LG se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in oricare incapere de pana la 77 metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 12,5 kilograme avand dimensiunile de 33 x 99,8 x 21 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 65,5 x 87 x 32 centimetri si o greutate de aproximativ 46 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB la interior si de 56 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P24EN dispune de o capacitate de racire de 22520 BTU/h (cu un consum de 1080 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 25591 BTU/h (cu un consum de 1000 kW/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 2,5 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru oricare incapere de pana la 77 metri patrati. Tehnologia Smart Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care porneste initial la capacitate maxima pentru a ajunge a rapid la temperatura dorita si va continua sa functioneze la capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta, cu un consum redus de energie.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, noul aparat de aer conditionat LG Sandard Plus include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru lavabil anti-praf si filtru de protectie dublu antibacterian) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Purificare, Active Energy Control, Sleep Mode, Jet Mode, Comfort Air si Auto Restart). Mai exact, functia Active Energy Control va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie, in timp ce functia Comfort Air va regla palele intr-o pozitie presetata care deviaza aerul frunizat, astfel incat sa evite suflarea directa catre persoanele aflate in incapere.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat LG Standard Plus P24EN poate sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Astfel ca, noul aparat de aer conditionat Standard Plus de la LG reprezinta o alegere perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un nou compresor de calitate, o capacitate maxima de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispun de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat economic si foarte puternic, dupa parerea mea, disponibil la un pret bun. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Se integreaza perfect in decorul sufrageriei, consumul de energie este unul foarte redus, iar acesta are capacitatea necesara pentru o sufragerie mare + bucatarie deschisa (open space).

Este un echipament de aer conditionat excelent din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 70 de metri patrati. Il recomand cu mare incredere.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere. Chiar daca are o capacitate mare de racire si incalzire, nivelul de zgomot este unul destul de scazut iar consumul de energie este cat se poate de redus. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT