Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 , A+++, SmartFrost, 312 L – cu design de cabină telefonică

Ultimile oferte disponibile - O nouă campenie de reduceri
Crazy Days la eMAG
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 , A+++, SmartFrost, 312 L – cu design de cabină telefonică
4.8 (96%) 5 votes

Preț Liebherr Ctb 3825

Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 combină tehnologia modernă de refrigerare cu stilul tipic britanic configurat într-un model 3D, ce  a fost proiectat și acum realizat într-o ediție limitată. Modelul prezintă un ecran tactil de înaltă rezoluție cu un contrast ridicat de 2.4”, fiind montat în spatele ușii și permițând intuitiv setarea temperaturii. Datorită design-lui inovator și a tehnologiilor de ultimă oră ce sunt integrate, prețul combinei frigorifice Liebherr Ctb 3825, este ceva mai ridicat.

Aspect Liebherr Ctb 3825

Combina frigorifică Liebherr Ctb 3825 are un design de cabină telefonică britanică, model ce este câștigător al acțiunii 2015 de le Liebherr. Din cele peste 3000 de propuneri mondiale prezentate, Liebherr Ctb 3825 a ieșit câștigător.  Cu acest design tipic, cunoscut în lume ca fiind al unei cabine telefonice roșii din Marea Britanie, bucătăria va avea un punct culminat foarte special. Dimensiunile combinei frigorifice sunt de 201.1 x 60.0 x62.5 cm.

Combina frigorifica Liebherr Ctb 3825 , A+++, SmartFrost, 312 L
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Liebherr Ctb 3825

Liebherr Ctb 3825 este o combină frigorifică ce face parte din clasa de eficiență energetică A+++, cotată ca fiind cea mai înaltă clasă energetică, consumul energetic anual fiind de 151 kw, iar consumul energetic în 24 de ore fiind de 0,413 kw.  Volum total net total al acestei combine frigorifice este de 312 litri. Volumul net total a combinei frigorifice a fost împărțit în două compartimente, și anume, un congelator cu volumul net de 88 de litri și frigider cu volumul net de 224 de litri, volumul brut total al acesteia fiind de 324 litri. Liebherr Ctb 3825 este un aparat electrocasnic ce deține tehnologia Smart Device incluzând rețeaua Smart Device Box, care face posibil ca accesarea serviciilor suplimentare să fie controlate de la distanță, de pe un dispozitiv mobil. Frigiderul a fost dotat cu un număr de 5 rafturi din sticlă și două compartimente pentru legume și fructe, precum și cu două zone pentru temperatură.

Trecând la partea de congelator, acesta este dotat cu 3 sertare, cu o capacitate de congelare de 12 kg în 24 de ore. Singurul inconvenient este faptul că dezghețarea se face manual, dar acest lucru este compensat cu sistemul Comfort Glass Line. Cu funcția Suoer Frost de super congelare, temperatura ajunge în cel mai scurt timp la -32 de grade. Ventilatorul integrat asigură o răcire rapidă a alimentelor, păstrându-le în condiții sigure de depozitare. Funcția Vario Space ajută la scoaterea cu ușurință a celor trei sertare, în acest fel putând fi depozitate recipiente de dimensiuni mai mari. Funcția Smart Frost are rolul de a reduce consistent bruma de pe pereții congelatorului. Funcția Frost Control este un afișaj digital care indică temperatura cea mai înaltă din interiorul congelatorului și păstrând-o pentru cazul penelor de curent electric. Iluminarea la interior se face cu un LED ce împrăștie lumina uniform.

Review Liebherr Ctb 3825

Combina frigorifică Liebherr Ctb 3825 a fost dotată cu un control de precizie independent atât pentru frigider cât și pentru congelator, ce se face cu ajutorul a două circuite de răcire reglabilă și congelare, separat pentru fiecare compartiment în parte, denumite Duo Coolig. În acest fel, între frigider și congelator nu are loc niciun schimb de aer și nici transfer de miros, fiind prevenită uscarea produselor alimentare.

Pro: design inovator, Duo Cooling, Suoer Frost, Smart Device Box

Contra: decongelare manuala

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply