Liebherr IKB 3520 – frigider incorporabil cu tehnologia DuoCooling si volum net total de 301 litri!

Preţ Liebherr IKB 3520

Liebherr IKB 3520 este un frigider super economic si foarte silentios tip incorporabil, recomandat in mod special pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un display MagicEye (cu un afisaj digital al temperaturii), sistemul unic de racire PowerCooling, un volum net total de 301 litri, un compartiment special BioFresh pentru alimentele perisabile si fructe/legume, o functie de racire rapida, sistem de dezghetare automat si altele.

Review Liebherr IKB 3520

Design-ul simplu dar modern al frigiderului incorporabil din gama Comfort de la Liebherr se va integra perfect oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display MagicEye pentru afisarea digitala a temperaturii interioare), dar si de o singura usa reversibila tip door-on-door (cu o deschidere standard de la stanga spre dreapta si o avertizare sonora la usa deschisa). In plus, aparatul frigorific de la Liebherr are dimensiunile normale de 177,2 – 178,8 x 56 – 57 x 55 de centimetri, o greutate de aproximativ 80 de kilograme si un nivel minim de zgomot de numai 37 dB.

Frigiderul incorporabil Liebherr IKB 3520 are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat la numai 133 kWh pe an. Sistemul unic de racire Duo Cooling are rolul de a controla zona individuala de temperatura a aparatului frigorific de la Liebherr prin intermediul celor doua zone de temperatura ale compartimentul frigiderului si a celui special BioFresh. Functia SuperCool scade temperatura din frigider pana la +2 grade Celsius, ideala pentru racirea rapida a alimentelor recent depozitate, dupa care aceasta va restaura in mod automat temperatura setata anterior.

Frigiderul incorporabil marca Liebherr este alcatuit dintr-un singur compartiment racitor de dimensiuni mari cu o capacitate foarte buna de depozitare de 301 litri si doua zone separate de temperatura, acesta fiind destul de incapator pentru a depozita fara probleme toate alimentele dumneavoastra preferate pe o perioada limitata de timp. La interior, acesta dispune de sase rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, trei compartimente BioFresh pentru a depozita alimentele perisabile si fructele/legumele ca proaspat culese, cinci suporturi amplasate pe usa, o functie de racire rapida (SuperCool), un sistem de dezghetare automat, dar si de o iluminare interioara pe LED.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Frigiderul incorporabil Liebherr IKB 3520 ofera o racire extrem de eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor recent depozitate, fara a produce aproape deloc zgomot sau a consuma multa energie la functionare, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe o perioada buna de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante. Astfel ca, frigideurl incorporabil de la Liebherr reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiilor care isi doresc un nou aparat frigorific fara congelator, cu un consum minim de energie, o capacitate foarte buna de depozitare si mai multe functii speciale de racire, la un pret ok pentru un buget mediu spre ridicat.

Liebherr IKB 3520

301 L, Clasa A++, Bio Fresh, SuperCool

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum foarte redus de energie si este echipat cu mai multe functionalitati inteligente. Il recomand cu mare incredere celor care dispun de un buget ridicat si vor un produs premium la un pret ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru silentiozitate si economie iar inca de la prima utilizare am fost foarte multumit de achizitia facuta. Este foarte silentios pe toata durata de functionare, are un consum redus de energie si este foarte inteligent pentru ziua de azi.

Este frigider super economic si foarte bine echipat, dupa parerea mea, disponibil la un pret ok de achizitionare. Arata bine in bucatarie, nu produce aproape deloc zgomot, nu consuma multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment. Recomand.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Noul frigider Liebherr se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de depozitare si se bazeaza pe functionalitati inteligente. Per total sunt foarte multumit de acesta si il recomand cu mare placere in continuare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT