Liebherr SBSes 7165 – side by side ultra-modern si super inteligent, cu vitrina pentru vinuri!

 Preţ Liebherr SBSes 7165

Astazi va prezentam un aparat frigorific high-end din gama PremiumPlus a producatorului Liebherr, mai exact va prezentam modelul Liebherr SBSes 7165, un side by side din inox cu vitrina pentru vinuri, volum net total de 591 litri, interfata HomeDialogReady si tehnologiile de racire No Frost si DuoCooling, pe care o recomandam in special pasionatiilor de tehnologie/design si celor ce dispun de un asemenea buget.

In ceea ce priveste pretul de achizitionare si disponibilitatea produsului, noul side by side Liebherr SBSes 7165 se regaseste in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale superioare la racire, respectiv pentru un buget foarte ridicat, in timp ce majoritatea magazinelor online va ofera ca beneficii serviciul de livrare standard si garantia inclusa a producatorului.

 Review Liebherr SBSes 7165

Noul aparat frigorific de la LG va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu un finisaj premium din inox anti-amprenta, care se va remarca cu siguranta in oricare decor din bucataria voastra, printr-o carcasa eleganta de culoare inox/argintie, un display digital MagicEye (cu interfata HomeDialogReady) si un sistem de trei usi side by side din inox/sticla (cu un maner vertical). Acesta masoara 185,2 centimetri in inaltime, 121 centimetri pe latime si o adancime de maxim 63 de centimetri, in timp ce noul frigider LG va ofera un nivel de zgomot de numai 42 dB si un timp de conservare in caz de defectiuni de 25 ore.

Noul sistem DuoCooling include doua circuite de racire reglabile si complet separate, pentru a beneficia de un control independent si precis al temperaturii in ambele compartimente de racire/congelare ale aparatului frigorific. Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr  este complet fara gheata si va ofera un microclimat ideal in frigider/congelator, pentru alimente perfect proaspete, fara a avea nevoie de dezghetarea manuala. Functia SuperCool este ideala pentru racirea rapida a alimentelor proaspete, in timp ce functia SuperFrost asigura o congelare a alimentelor recent depozitate extrem de precauta.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 476 litri, cinci rafturi din sticla securizata, un suport dedicat pentru sticle, trei sertare BioFresh Plus pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa si o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului include un volum net total de 115 litri, un dispozitiv special pentru cuburi de gheata (Ice Maker), patru sertare pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider si de o capacitate de congelare de 16 kg/zi. In plus, noul side by side Liebherr este prevazut in partea superioara a congelatorului cu o vitrina pentru vinuri.

Liebherr SBSes 7165

605 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2, Full inox

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate pe scurt de mai sus, suntem de parere ca noul side by side Liebherr SBSes 7165 reprezinta alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/design sau a celor ce dispun de un asemenea buget, care isi doresc un aparat frigorific premium, cu caracteristici superioare de racire. In plus, noul side by side PremiumPlus de la Liebherr poate asigura o racire/congelare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de alimente proaspete din cele doua compertimente ale aparatului frigorific, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat, fara gheata la interior.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT