Linksys RE6300 – extender wireless accesibil cu retea Dual Band si tehnologie Cross Band!

Compatibil cu orice tip de router, noul extender wireless Linksys RE6300 este potrivit pentru cei care vor sa extinda aria de acoperire a semnalului Wi-Fi, remarcandu-se prin designul elegant si foarte compact, reteaua Dual Band ce asigura un transfer rapid si fara intreruperi de date de maxim 750 Mbps, dar si prin tehnologia Cross Band pentru utilizarea simultana a ambelor benzi de mare viteza.

Specificatiile acestuia includ standardul Wi-Fi 802.11 ac, un port Gigabit Ethernet pentru un transfer de date de 10 ori mai rapid fata de portul Fast Ethernet si nu in ultimul rand de o retea Dual Band (2,4 GHz si 5 GHz), cu viteze mari de pana la N300 Mbps, pentru o navigare rapida pe internet, beneficiind totodata si de un impuls de aproximativ 433 Mbps pentru un semnal Wi-Fi mult mai puternic.

PROMOȚIE Range Extender Linksys RE6300, AC750 boost, N 300 Mbps – verifică preț

Tehnologia  Cross Band mareste considerabil conexiunea Wi-Fi, permitandu-va asadar sa va bucurati de viteze mult mai mari pe internet, datorita utilizarii simultane a ambelor benzi de retea (2,4 GHz si 5 GHz) pentru un transfer de date de mare viteza. In plus, tehnologia Beamforming optimizeaza performanta dispozitivului de la Linksys prin focalizarea semnalului Wi-Fi asupra device-urilor conectate la retea.Linksys RE6300

Cu toate acestea, extenderul wireless Linksys RE6300 poate fi configurat simplu si rapid de catre orice persoana in parte, gratie unor optiuni usoare si foarte intuitive de instalare a noului dispozitiv. Mai exact, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pur si simplu butonul Connect pentru a sincroniza dispozitivul cu routerul dumneavoastra, in timp ce configurarea o puteti face rapid de pe PC, tableta sau chiar smartphone.

In cazul in care noul dispozitiv wireless de la Linksys este pozitionat prea departe de router, acesta s-ar putea sa nu poate extinde semnalul Wi-Fi. Din fericire pentru viitorii utilizatori ai acestui produs, compania americana Linksys s-a gandit la tot iar extenderul wireless integreaza tehnologia inteligenta Spot Finder Technology, ceea ce va ajuta sa gasiti cea mai buna pozitie pentru o functionare eficienta la parametrii optimi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT