REVIEW: LUXELL LX-40 – Preț mic, ideală pentru orice bucătărie!

Preț LUXELL LX-40

Luxell este un brand turcesc, al companiei Kumtel Dayanıklı Tuketim A.Ș Company, care este un expert în produse electrocasnice mici și mașini de gătit. Kumtek și-a început producția în 1972 și de atunci a fost în curs de dezvoltare timp de 40 de ani. De-a lungul timpului, acesta a oferit produse de gătit de calitate la scară mondială. Printre aceste produse se află și plita de gătit încorporabilă LUXELL LX-40, care răspunde pe deplin nevoilor consumatorilor, fiind creată după multe studii și cercetare îndelungată. Plita este perfect integrabilă, fiind ideală pentru orice tip de bucătărie, datorită dimensiunilor standard. Alegând această plită, vei găti întotdeauna perfect orice tip de mâncare. Plita poate fi instalată în blatul dulapului de bucătărie, având propriile sale elemente de funcționare și poate fi instalată independent de cuptor. Prețul plitei încorporabile LUXELL LX-40 este foarte mic și prezintă un mare avantaj, deoarece îți vei dota bucătăria cu un aparat electrocasnic modern, cu funcționare tradițională.

Plita incorporabila LUXELL LX-40, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Sticla Neagra

Plita incorporabila LUXELL LX-40, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Sticla Neagra

Review LUXELL LX-40

LUXELL LX-40 este o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz, fiind realizată cu 4 arzătoare. Deasupra arzătoarelor sunt amplasate 4 grătare independente. Aceste grătare sunt realizate din fontă.  Fonta este un metal rezistent și prezintă siguranță, rezistență și durabilitate. Cu sistemul de siguranță integrat, plita nu prezintă pericol.  În cazul în care un arzător se stinge din întâmplare, supapele opresc gazul, automat. Designul plitei este realizat din sticlă termorezistentă de culoare neagră, cu butoane confecționate din inox.  Butoanele plitei sunt poziționate pe partea dreaptă a acesteia, fiind foarte ușor de accesat. Arzătoarele au puteri diferite și sunt distribuite astfel: 2 arzătoare normale cu puterea de 1,6 kw, un arzător mic de 1 kw și un arzător mare cu puterea de 2,5 kw. Putând fi încorporată în mobilierul bucătăriei, spațiul de dedesubt poate fi folosit pentru depozitarea diverselor recipiente. Fiind realizată de un producător turc, plita încorporabilă, este un produs rezistent la temperaturi înalte și de mare calitate, deoarece LUXELL LX-40 este oferită în primul rând utilizatorilor țării natale a producătorului și apoi a celor de pe mapamond. După cum se știe, Turcia este o țară cu tradiție culinară în mediul casnic. De aceea plita de gătit, trebuie să ofere performanțe.

Părerea noastră despre produs

LUXELL LX-40 reprezintă o oportunitate pentru pasionații în gastronomie. Cu ea îți poți exprima plăcerea de a găti. Cu LUXELL LX-40 poți crea rețete culinare care să-ți arate talentul în arta gătitului. Plita încorporabilă LUXELL LX-40 te ajută să prepari repede și de ușor orice tip de mâncare. Cu cele 4 arzătoare independente, cu puteri diferite, poți realiza preparate care necesită fierbere la temperaturi joase. Cu aprinderea încorporată, doar cu o singură mână poți apăsa pe buton pentru ca plita să pornească. LUXELL LX-40 este realizată din sticlă termorezistentă de culoare neagră. După cum spune și numele, este foarte rezistentă la temperaturi înalte, fiind un material termorezistent de bună calitate. Indiferent de culoarea mobilierului bucătăriei, plita de culoare neagră se potrivește cu orice nuanță. Butoanele dispuse pe lateralul plitei, oferă un acces ușor la funcțiile aparatului.

LUXELL LX-40

Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Sticla Neagra

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă LUXELL LX-40, deși este realizată de un producător turc, este un dispozitiv de calitate. Realizată cu 4 arzătoare cu sistem de siguranță, poți găti oricând fără niciun risc pentru utilizator. Confecționată din sticlă termorezistentă de bună calitate, nu va exista niciodată niciun risc. Poți găti în siguranță orice îți dorești.  

Plita încorporabilă LUXELL LX-40 fiind dotată cu 4 arzătoare, poți prepara 4 tipuri de mâncare în același timp. Astfel vei fi gata cu mâncarea la timp. Grătarele din fontă, dispuse independent peste fiecare arzător, oferă siguranță la gătire și rezistență mare la greutate. Plita creată cu suprafața din sticlă termorezistentă, se întreține foarte ușor. Nu necesită decât ștergerea cu un burete moale. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT