REVIEW: Makita ELM3311 – Cu tehnologia de tăiere 3 Cut! Putere 1100 W

Preț Makita ELM3311

Mașina de tuns gazonul rotativă, modernă Makita ELM3311, este caracterizată printr-o combinație a dimensiunii compacte cu o serie de seturi de funcții necesare procesului de cosire. Acest model este echipat cu un motor electric cu puterea de 1100 W, alimentat de la rețeaua standard. Lama de tăiat are o lățime de 33 cm și beneficiază de tehnologia 3 Cut, reglabilă pe trei nivele de înălțime. Nivelele sunt cuprinse între 20 și 55 mm. Mașina de tuns gazonul Makita ELM3311 este perfectă pentru munca pe parcele mici, a căror suprafață nu depășește 400 de metri pătrați. Capacitatea coșului de depozitare a gazonului tăiat este de 27 litri. Coșul este detașabil și este echipat cu indicator care permite monitorizarea gradului de plenitudine. Mânerul pliabil și comod, facilitează în mare măsură greutatea de 13 kg a dispozitivului și permite transportul cositoarei în portbagajul mașinii. Prețul mașinii de tuns gazonul Makita ELM3311, este senzațional de mic, aceasta putând fi cumpărată de orice gospodar.

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM3311, 1100 W, 33 cm

Makita ELM3311, 1100 W, 33 cm

Review Makita ELM3311

De înaltă performanță, mașina de tuns gazonul Makita ELM3311 nu este inferioară omologilor săi pe benzină. Aceasta este prevăzută cu sistem eficient de răcire a aerului, iar acest lucru previne supraîncălzirea motorului. Modelul este potrivit pentru tăierea gazonului pe o suprafață de 400 de metri pătrați. Makita ELM3311 este o mașină de tuns iarba cu tip de alimentare de la sursa de electricitate. Sursa de alimentare provine de la rețeaua de electricitate din mediul casnic. Makita ELM3311 este destinată suprafețelor mici de lucru, având un mâner rabatabil, ce face munca de tăiere mult mai ușoară. Coșul colector este realizat din material textil și are o capacitate de 27 de litri.

Puterea mașinii de tuns iarba este de 1100 wați cu puterea motorului de 1,5 cp. Designul mașinii de tăiat iarba este realizat în culorile albastru și negru, având etalat pe coșul colector logo-ul Makita. Cositoarea Makita ELM3311 are patentate un  set de trei cuțite din oțel ștanțat, având o lățime mare de tăiere, de 33 cm. Înălțimea de tăiere a ierbii poate fi controlată prin setarea celor trei nivele, de 20, 40 și 55 mm. Fiecare roată este atașată prin intermediul îmbinării filetare, putând fi rearanjată în pozitia dorită. Roțile nu se extind dincolo de limitele mașinii de tuns iarba, astfel încât se poate tăia cu ușurință iarba de lângă pereții casei, de pe lângă garduri, din paturile cu flori, de pe lângă copaci sau din benzile stradale.

Makita ELM3311

Masina de tuns gazonul

Părerea noastră despre produs

Makita ELM3311 este o mașină de tuns gazonul și este una dintre noutățile companiei Makita. Aceasta este dotată cu un motor de încredere, a cărui alimentare cu energie electrică este de 1100 wați. Carcasa realizată din materialul polipropilenă nu este supusă coroziunii și este ușor de curățat și de întreținut. Modelul este proiectat pentru cosirea ierbii, care poate fi depozitată într-un coș din material textil cu capacitatea de 27 de litri. Acest coș este prevăzut cu senzor de umplere, știind exact când trebuie golit. Makita ELM3311 este o mașină de tuns gazonul, la îndemână, fiind ușor manevrabilă pe suprafețe de mici dimensiuni.

– Părerea clienților –

Dată fiind lățimea de lucru de 33 cm, modelul este optim pentru tăierea gazonului pe o suprafață de 400 mp. Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de tuns iarba Makita ELM3311 este puterea motorului și designul modern, ergonomic cu detalii elaborate. În primul rând, producătorul a recurs la actualizarea formei carcasei, simplificând-o și făcând-o mult mai elegantă.  

Spre deosebire de modelele anterioare, mașina electrică de tuns iarba Makita ELM3311 este proiectată astfel încât roțile sale sunt ascunse sub carcasă și nu ies în afară dincolo de ea. Acest lucru extinde capacitățile operaționale ale dispozitivului, putând tăia aproape de pereții casei, a gardurilor și a altor obstacole. Makita ELM3311  este una dintre cele mai convenabile mașini de tuns gazonul.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT