REVIEW: MAKITA ELM3711 – Cu preț mic și capacitate mare de lucru! 1300W, latime de lucru 37cm

Preț MAKITA ELM3711

MAKITA ELM3711 este o mașina de tuns gazon și iarbă, cu dublă izolație. Aceasta este caracterizată de motorul electric, ce deține funcția de cosire a gazonului și a ierbii. Modelul este echipat cu un motor electric cu puterea de 1300 W, ce se alimentează de la rețeaua de electricitate. Lama de tăiere este realizată din metal și are o lățime de 37 cm fiind destinată suprafețelor mari de lucru. Nivelele de tăiere sunt cuprinse între 20 și 55 mm. Mașina de tuns gazonul Makita ELM3311 este perfectă pentru tăierea ierbii și a gazonului de pe suprafețe mari. Capacitatea coșului de depozitare a gazonului tăiat este de 35 litri. Mașina de tuns iarba este silențioasă și foarte performantă, fiind caracterizată de robustețe. Mânerul pliabil și comod, facilitează transportul acesteia, chiar dacă greutatea sa este de 14,9 kg. Prețul acesteia este foarte mic, și de data aceasta este la reducere.

Masina electrica de tuns gazon si iarba MAKITA ELM3711, 1300W, latime de lucru 37cm

MAKITA ELM3711, 1300W, latime de lucru 37cm

Review MAKITA ELM3711

MAKITA ELM3711 este un instrument de înaltă performanță și asigură tunderea ierbii și a gazonului pe o suprafață mare de teren gazonat. Deoarece motorul mașinii de tuns iarba și gazonul este electric, aceasta este prevăzută cu sistem eficient de răcire a aerului. Acest lucru previne astfel supraîncălzirea motorului. Modelul MAKITA ELM3711 este o mașină de tuns iarba cu tip de alimentare de la sursa de curent electric. Aceasta este destinată lucrului în mediul casnic. Mânerul rabatabil al acesteia, face ca munca de tăiere să fie mult mai ușoară. Coșul colector este realizat dintr-un material textil rezistent și de bună calitate, având o capacitate de 35 de litri.

Puterea mașinii de tuns iarba este de 1300 wați cu puterea motorului de 1,7 cp. Mașina de tăiat iarbă și gazon este realizată cu o carcasă din polipropilenă de culoare albastră, având un coș colector ce este amplasat la spatele mașinii.  Înălțimea de tăiere a firului de iarbă, poate fi controlată prin setarea nivelelor de tăier,e care sunt cuprinse între 20 și 55 mm. Fiecare roată din cele 4, este atașată prin intermediul îmbinării filetare. Roțile din material plastic sunt poziționate sub carcasa acesteia, dând astfel posibilitate tunderii ierbii chiar de lângă pereții casei sau de pe lângă garduri.

MAKITA ELM3711

Masina de tuns gazon si iarba

Părerea noastră despre produs

MAKITA ELM3711 este o mașină de tuns gazonul și iarba, fiind una dintre instrumentele de top ale companiei Makita. Aceasta este dotată cu un motor electric performant de 1300 de wați. Designul carcasei este realizat în culoarea albastră fiind foarte ușor de întreținut. Mașina de tuns gazonul și iarba este proiectată pentru lucrul pe suprafețe mari, iarba rezultată putând fi depozitată într-un coș colector din material textil ce are o capacitatea de 35 de litri.  Instrument electric de cosit iarba și gazonul este o unealtă foarte utilă și la îndemâna oricărui gospodar, fiind foarte ușor de manevrat.

– Părerea clienților –

Mașina electrică de tuns iarba MAKITA ELM3711 este dotată cu o lamă de tăiere de 37 cm, fiind ideală pentru tăierea gazonului de pe o suprafață mare de teren. Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de tuns iarba MAKITA ELM3711 este puterea motorului și mânerul ergonomic. Acesta poate fi reglat pe înălțime. Dată fiind ușurința de manevrare mașina de tuns iarba și gazonul poate fi folosită de oricine pentru a da un aspect plăcut curții și grădinii. 

Mașina electrică de tuns iarba și gazonul MAKITA ELM3711 este un model ergonomic, proiectată pentru tăierea ierbii și a gazonului din spațiul curții sau a grădinii. Roțile postate sub carcasa mașinii, extind capacitatea operațională a instrumentului electric, putând tăia aproape de pereții casei, a gardurilor și plantelor din grădină. MAKITA ELM3711 este una dintre cele mai convenabile și mai performante mașini electrice de tuns gazonul.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT