REVIEW: Makita PLM4627 – Puternică și eficientă! Motor B&S, 4 timpi benzina, 46 cm

Preț Makita PLM4627

Mașină de tuns iarba Makita PLM4627, echipată cu motor motor B&S, 4 timpi 500E, deține tip de alimentare pe benzină. Makita PLM4627 este un instrument puternic, având o capacitate cilindrică de 140 cmc și o putere de 2000 de wați. Designul mașinii de tuns iarba  este reprezentat de o carcasă în nuanțe multicolore. Makita PLM4627 este proiectată pentru lucrul pe o suprafețe medii. Coșul colector este realizat din material textil și are un volum de 60 de litri, care nu necesită golire în timpul lucrului. Makita PLM4627 are o greutate de 28,4 kg, este robustă și ușor manevrabilă. Prețul mașinii de tuns atât gazonul cât și iarba Makita PLM4627, nu este foarte mare, iar acum poate fi cumpărată cu prețul la reducere.

Masina de tuns iarba Makita PLM4627, motor B&S, 4 timpi benzina, 46 cm

Makita PLM4627, motor B&S, 4 timpi benzina, 46 cm

Review Makita PLM4627

Makita PLM4627 este o  mașina de tuns iarba, care deține tip de alimentare pe benzină și un coș colector mare. Capacitatea mare a coșului de colectare a ierbii, permite lucrul fără oprire. Mașina de tuns iarba Makita PLM4627 a fost realizată pentru gospodării din mediul casnic, dar poate fi folosită cu succes și de edilii localităților, pentru tăierea ierbii din peluze și benzile stradale. Mașina de tuns este dotată cu roți din plastic, lama din inox și coș colector din material textil. Deoarece volumul coșului de colectare este de 60 de litri, și nu necesită golire pe toată perioada lucrului.

Puterea mașinii de tuns iarba Makita PLM4627 este de 2000 wați având o capacitate cilindrică de 140 cmc. Lama de tăiere este realizată din metal și are o lățime de 46 cm. Aceasta este dotată cu 7 nivele de tăiere, cuprinse între 30 mm și 75 mm. Modelul permite selectarea înălțimii de tăiere în funcție de preferința utilizatorului. Această mașină de tuns iarba deține sistem de tăiere 4 Cut, putând realiza lucrări de calitate pentru o suprafață de 1400 mp.

Mașina de tuns gazonul și iarba Makita PLM4627 este dotată cu un mâner ergonomic ajustabil în trei poziții, în forma literei D. Acest lucru înseamnă  o funcționare ușoară, cu un minim de efort. Dotată cu 4 roți pentru transport, mașina de tuns iarbă este ușor manevrabilă și permite o utilizare ușoară. Mânerul ergonomic se poate adapta înălțimii utilizatorului și poate ghida ușor mașina de tuns iarba. Acest mâner este ajustabil în trei poziții, putând fi ușor transportat. Mașina de tuns iarbă Makita PLM4627 funcționează cu un motor  pe benzină în patru timpi,  beneficiind de o pornire automată.

Makita PLM4627

Masina de tuns iarba

Părerea noastră despre produs

Makita PLM4627 este o mașină de tuns iarba, ce poate realiza lucrări de cosire a ierbii, de o mare calitate estetică. Mașina de tuns iarba funcționează pe benzină și poate satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Caracteristicile mașinii de tuns iarba permit o utilizare ușoară și destul de performantă. Această mașină de tuns iarba combină toate caracteristicile de tăiere, pentru a oferi cele mai bune rezultate de cosire a ierbii. Acest model de mașină de tuns iarba este proiectată pentru peluzele cu o suprafață de până la 1400 mp. Printre altele deține și funcția de mulcire, utilă pentru fertilizarea terenului.

– Părerea clienților –

Makita PLM4627 este o mașină de tuns iarba, pentru suprafețele de pâpreferată. Mașină de tuns iarba destul de performantă, având o utilizare și o manevrabilitate ușoară. Cu funcția de ajustare a poziției de pe mâner, este asigurată sănătatea spatelui și a brațelor. Această mașină de tuns iarba poate realiza cu ușurință tăierea tuturor suprafețelor gazonate. O mașină de tuns iarba excelentă

Mașina de tuns iarba Makita PLM4627 este echipată cu un motor puternic de 2000 de wați, având o capacitate cilindrică de 140 cmc, ceea ce înseamnă performanță. Echipată cu un coș de 60 de litri aceasta permite tăierea ierbii de pe întreg spațiul gazonat, fără a avea nevoie să fie golit. Mașina de tuns iarbă este ușor de manevrat, puternică și performantă.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT