Manta LED94801S – televizor LED Smart cu ecran 4K HDR de 48 inch si sistem de operare Android!

 Preţ Manta LED94801S

Aducem astazi la review un Smart TV 4K al producatorului Manta, o companie poloneza ce a debutat la inceput pe piata de DVD playere si decodoare TV, mai exact va prezentam modelul Manta LED94801S, un nou televizor LED cu diagonala de 123 centimetri, rezolutie 4K UltraHD si suport continut video HDR. Noul Smart TV de la Manta se regaseste deja in oferta celor de la eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale principale de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam in special pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor destul de incapator.

 Review Manta LED94801S

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al noului Smart TV de la Manta se va integra perfect in orice tip de decor, printr-o carcasa subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport integrat, acesta fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 20×20 centimetri pentru a-l monta pe perete. Diagonala medie de 123 centimetri (48 inch) a noului televizor LED Smart Manta este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar in locuinta voastra.

In ceea ce priveste tehnologiile de imagine, tehnologia HDR va ofera o calitate foarte clara si naturala a continutului video cu interval dinamic ridicat, astfel ca acesta va reda secventele la adevarata lor calitate 4K si va va permite sa vedeti chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre ori sunt prea luminoase. Sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de maxim 16 W, cu tehnologia de sunet Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Pe partea de Smart TV, noul televizor LED inteligent Manta LED94801S are la baza un sistem de operare Android, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (YouTube, Netflix si altele) si la mai multe aplicatii de internet. Noul Smart TV de la Manta include un tuner digital si slot CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda cele mai cunoscute tipuri de continut media de pe dispozitivele USB externe.

Manta LED94801S,

Android 4K Ultra HD, WiFi, HDMI

 Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Manta LED94801S va permite sa va bucurati de o experienta extraordinara de vizionare 4K, pe diagonala de 123 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de maxim 16 W, dar si de un acces intuitiv la internet, gratie sistemului de operare Android. Asadar, noul Smart TV de la Manta reprezinta o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor 4K inteligent de dimensiuni mari, la un pret avantajos pentru un buget mediu ori nu foarte mare, dar care nu doresc sa plateasca in plus pentru brand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT