Masina de spalat slim Electrolux EWS1276CI, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb – performante bune

Haideti sa va spun care este avantajul unei masini de spalat slim: puteti sa o amplasati in cel mai ingust loc, fara sa fie necesar sa spalati o cantitate mai mica de rufe per ciclu de spalare.

Haideti sa va spun ce masina va permite acest lucru: Electrolux EWS1276CI.

Masina asta de spalat este ideala pentru locurile inguste (o garsoniera, o baie sau o bucatare ingusta, la tara intr-o casa de vacanta) sau pentru oricine se gandeste sa amenajeze spatiul in care isi desfasoara activitatea intr-un mod cat mai ergonomic. Este compacta, are o latime de 85 cm, lungime de 59.5 cm, iar in adancime doar 44.8 cm si cantareste 61.83 kg.

Verifică noul preţ pentru Masina de spalat Electrolux EWS1276CI

Are o capacitate de incarcare de 7 kg si este dotata cu o serie de performante moderne. Astfel, are programare intarziata si va permite sa o programati pentru a incepe ciclul de spalare peste cate ore. Dispune de un sistem de siguranta impotriva copiilor si a indundatiilor. Detecteaza in mod automat cand este spuma prea multa.

Electrolux EWS1276CI

Chiar daca este un model slim, trebuie sa stiti ca nu se renunta deloc la performante. Folositi cu 50% mai putin spatiu decat in cazul unei masini traditionale de capacitate standard, dar avantajul este ca puteti spala in continuare aceeasi cantitate de haine.

Mai mult, pentru situatiile cand aveti de spalat mai putine rufe, exista optiunea OptiSense prin care ciclul de spalare este reglat in mod automat in functie de capacitatea incarcaturii. Asta inseamna ca masina va folosi resursele de apa si energie intr-un mod inteligent, fara sa va faceti probleme ca rufele vor fi prea spalate (existand riscul ca ele sa se deterioreze mai repede in timp). In plus, TimeManager va permite sa stabiliti dumneavoastra insiva durata unui ciclu de spalare, ceea ce inseamna ca hainele vor fi gata curatate cand doriti.

Alt avantaj: Electrolux EWS1276CI este foarte silentioasa pentru ca este prevazuta cu un motor Inverter.

Obisnuiti sa spalati des haine din lana? Atunci veti aprecia mai mult faptul ca aceasta masina este certificata Woolmark Blue, atestare care inseamna ca ea va curata hainele din lana cu o atentie sporita, astfel incat acestea se vor pastra mai bine in timp. Nu lipsesc nici alte programe utile pentru a spala o varietate mare de materiale (jeansi, perdele, tesaturidelicate, bumbac etc).

Cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm si o eficienta energetica de nota A+++, Electrolux EWS1276CI ramana o varianta demna de luat in seama pentru toti cei care isi doresc o masina de spala foarte compacta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT