Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU!
Votează acest produs

Pentru toti cei care isi doresc mai mult timp liber de care sa se bucure, o masina de spalat vase este necesara, mai ales in zilele in care aveti invitati la masa. Daca va doriti un model, care sa va ofere bune rezultate, chiar si atunci cand vesela este foarte murdara, este potrivit produsul Bosch SMV50E60EU.

Acesta este incorporabil si beneficiaza de sistemul Aqua Sensor, prin care controleaza continuu gradul de curatare al vaselor. Temperatura este reglata automat, dar si timpul de spalare si consumul de apa in functie de cat de murdare sunt vasele si tipul acestora. Extrem de utila este functia AquaStop, prin care ofera o siguranta crescuta impotriva inundatiilor, fie ca masina functioneaza, fie ca se afla in repaus.

verifica-pret1

Poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie, nu este un model zgomotos si functioneaza perfect, fara sa fie necesar sa o supravegheati. Dimensiunile sale sunt 81.5 X 59.8 X 55 centimetri, pentru a putea fi incorporata sub blatul mobilei de bucatarie.

Bosch SMV50E60EU

Capacitatea de incarcare a masinii de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU este de pana la 12 seturi de vase, iar programele de spalare disponibile sunt urmatoarele: program normal, program intensiv, program rapid, program bio/eco si prespalare.

Atunci cand utilizati programul rapid, vasele vor fi spalate la temperatura de 45 grade Celsius intr-un timp foarte bun, iar la programul intensiv, vasele sunt spalate la 70 grade Celsius. Datorita faptului ca dispune de functia de porgramare intarziata, puteti seta masina sa spele singura peste 3, 6 sau chiar 9 ore, atunci cand veti ajunge acasa de la serviciu.

Clasa de eficienta energetica este A+, dispune de tip afisaj LED, care va indica atunci cand programul de spalat este terminat, iar clasele de eficienta de spalare si eficienta de uscare este A. Se poate opta pentru incarcare la jumatate daca doriti.

Atunci cand masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU se afla in program Eco dispune de un consum energetic de 1.02 kW si un consum de apa de 12 litri. Astfel, consumul anual de energie este de 290 kW, iar cel de apa este de 3360 l.

In plus, prin functia Autocuratare, va permite sa curatati si sa igienizati masina de spalat vase, pentru a fi pregatita pentru urmatoarea spalare, dar si pentru a-i prelungi durata de viata. Astfel, Bosch SMV50E60EU este un model bun, atat prin consumul redus de apa si de energie, cat si prin utilizarea usoara.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
logo emag okEvoMAGflanco
Verifică preț tastând codul prudusului pe eMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe evoMAG.roVerifică preț tastând codul prudusului pe altex.ro
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply