Meister Hausgerate 32DK5 – televizor LED cu ecran HD de 32 inch si sistem audio de 20W!

 Preţ meister Hausgerate 32DK5

In continuare, vom discuta despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul televizor LED meister Hausgerate 32DK5 se regaseste in oferta site-ului producatorului oficial, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG, prin serviciul de parteneriat cu compania de asamblare a TV-ului. Acesta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale bune de imagine/sunet, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online recomandat va ofera ca beneficii livrarea gratuita pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni (cu optiunea de extindere).

 Review meister Hausgerate 32DK5

Noul LED TV din gama 2016 a producatorului meister Hausgerate va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport modern de culoare argintiu integrat, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. Noul LED TV de la meister Hausgerate este compatibil cu suportul standard de perete VESA (optional) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 50 x 78,2 x 12 centimetri si o greutate de aproximativ 5,5 kilograme, iar consumul de energie al televizorului este de 60W in timpul functionarii.

Diagonala buna de 80 centimetri (32 inch) a noului televizor LED de la meister Hausgerate se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, camera copiilor si intr-un spatiu limitat, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) ce afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de la Dolby, format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 20W, cu modurile de sunet Bass, Tremble si Balance, care va reda un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul sunetului la maxim.

Noul televizor LED meister Hausgerate 32DK5 este prevazut cu tunerul digital incorporat (DVB-T2/C) si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. In plus, noul LED TV de la meister Hausgerate include o functie monitor pentru a-l conecta simplu si rapid la PC, laptop sau la consola de gaming, prin intrarea VGA pentru PC si portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB, prin portul USB.

Hausgerate 32DK5

32DK5, HD, LED TV, 3D comb filter

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca televizor LED meister Hausgerate 32DK5 este solutia ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor HD de dimensiuni limitate, fara functii Smart, care sa urmareasca programele TV digitale sau sa-l foloseasca ca monitor la PC sau la consola de jocuri. Noul LED TV meister Hausgerate va permite sa va bucurati de o imagine clara HD, pe diagonala buna de 80 centimetri, respectiv de un sunet stereo ok, cu ajutorul sistemului audio de 20W, acesta fiind perfect pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau oricare alt spatiu limitat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT