Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 – aparat de aer conditionat cu Triplu Confort si functie Super Cool!

Modern, performant si de mare capacitate, Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 este un nou aparat de aer conditionat din gama Blanc a companiei chineze Midea Group, una dintre cele mai de succes companii privare din China, care va permite sa va bucurati de un mediu ambiant placut si foarte confortabil. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice buget, remarcandu-se printr-un design Slim si modern, display LCD, clasa energetica A++/A+, tehnologia Inverter, o capacitate decenta de racire/incazlire, un filtru Catalizator si mai multe functii extrem de utile.

Designul elegant si destul de Slim al aparatului de aer conditionat de la Midea reprezinta o solutie perfecta pentru un living, dormitor sau chiar un birou modern si de dimensiuni normale, in timp ce unitatea interioara impresioneaza printr-un aspect unic si foarte atragator, similar cu forma unui val din ocean, precum si un display LCD intuitiv. In plus, clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, ofera o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum de energie eletrica la racire de 821 W si de 811 W la incalzire.

Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1, 9000 BTU, Inverter – profită acum de reducere

Dotat cu tehnologia Inverter, acesta utilizeaza un nou model de compresor rotativ de tip DC Inverter, cu o capacitate frigorifica si calorica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si viteza ventilatoarelor, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. In plus, tehnologia avansata Inverter permite, de asemenea, mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind totodata un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot de maxim 39 dB la interior, precum si o durabilitate ridicata.Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1

Aparatul de aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 este suficient de puternic pentru racirea/incalzirea atat a unei locuinte de maxim 25 mp, cat si a unor birouri sau spatii comerciale de pana la 22 mp, avand o capacitate de racire de 9000 BTU/h si o capacitate de incalzire de 1000 BTU/h. Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Midea mai beneficieaza de un filtru anti-praf, un filtru Catalizator pentru absorbirea particulelor nocive din aerul ambiant, dar si de mai multe functii extrem de utile (Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, etc.).

Functia distinctiva “Super Cool” ofera o racire puternica si rapida in incapere, printr-o simpla apasare de buton, ceea ce permite atingerea temperaturii 17 grade Celsius, intr-un timp foarte scurt. Cu toate aceastea, Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1, cu Triplu Confort, va permite sa va bucurati de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra, datorita modului Do Not Disturb pentru o functionare usoara si silentioasa, Follow Me pentru ajustarea functionarii aparatului in functie de temperatura incaperii, precum si a modului Sleep pentru un somn placut si foarte confortabil.

Comentarii

Leave a reply

Review IT