Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1

REVIEW: Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1- Cu tehnologia DC Inverter și 9000 BTU!

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 este dotat cu un compresor DC Invertor, care oferă o clasă de înaltă eficiență și care are un nivel redus de zgomot al unității interioare, ce asigură o odihnă confortabilă în interiorul spațiului în care instalația de aer condiționat funcționează. Echipamentul luat în considerare, a fost creat ținând cont de evoluțiile moderne și dispune de toate funcțiile necesare funcționării confortabile. Principalele avantaje ale acestui sistem divizat de la Midea sunt, memorarea poziției blind-urilor, telecomanda IR rg70a / bgef inclusă, precum și funcțiile de utilizare, care asigură confortul.

 Preț Aer conditionat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 are un preț foarte accesibil,  iar raportul preț/calitate este excelent, deoarece dispozitivul este creat cu tehnologie de nouă generație, are un design modern și elegant, iar materialele sunt de înaltă calitate. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 este cel mai nou sistem de climatizare de tip invertor conceput pentru uz casnic. Modelul acestei serii este realizat cu un design ergonomic elegant, cu forme netede raționalizate. Un filtru de înaltă puritate este integrat în sistemul split. Dintre noile caracteristici merită notată funcția “Follow-Me”, modurile de încălzire rapidă și răcire, precum și modul de economisire a energiei electrice.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 oferă o capacitate generală de 9000 BTU, menținându-se la același nivel, atât la răcire cât și la încălzire. Acesta este destinat mediului casnic pentru suprafețe de până la 25 mp.  Dispozitivul montat pe perete, oferă o temperatură minimă la răcire de -15 grade C și o temperatură maximă la încălzire de 50 grade C.

Unitate interna: Unitatea interioară are un design modern, inspirat de natură. De culoare albă, cu forma în valul mării, dispozitivul poate fi amplasat oriunde se dorește amplasarea. La interior beneficiază de un ventilator și de filtre Anti-Alergeni, Anti-Bacterian și Anti-Praf.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Acesta este un dispozitiv economic, care, datorită tehnologiei compresorului DC Inverter, oferă o funcționare economică.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 oferă funcții precum, memorarea poziției blind-urilor, Autoresetare atunci când alimentarea este oprită, modul de somn confortabil, modul turbo care asigură o răcire  sau încălzire rapidă, lamele rulante automate, funcția de detectare a scurgerilor de agent frigorific, filtru și ioni de argint care distrug structura bacteriilor.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMAAU-09HRFN1 are un nivel de zgomot  de numai 29 dB, oferind un mediu ambiental plăcut și liniștit. 

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT