Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1

REVIEW: Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 – Cu tehnologia DC Inverter, funcția Follow-Me și 12000 BTU!

Noul sistem de climatizare Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 are o clasă de eficiență energetică A ++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, un afișaj încorporat pe panoul frontal  și un design unic inspirat de curbele undelor oceanice. Aparatul de aer condiționat este echipat cu tehnologia fluxului de aer 3D, care generează un flux de aer rece ce este redirecționat în fiecare colț al încăperii. Te poți răsfăța cu o răcoare confortabilă, în timp ce economisești energia cu până la 60% în decurs de 8 ore. Aparatul de aer condiționat Midea Blanc utilizează o tehnologie de pornire cu frecvență înaltă, Flash Cool, pentru a genera un flux puternic de aer rece într-un timp extrem de scurt pentru confortul instant.

 Preț Aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 are un preț accesibil,  iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul dispune de tehnologii avansate, are un design foarte modern și elegant. La cumpărarea dispozitivului  nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat este dotat cu un compresor de tip DC Inverter, care oferă o funcționare fiabilă și asigură un consum foarte redus de energie electrică. Ionizatorul produce milioane de ioni negativi care neutralizează toate elementele nocive prezente în casa ta, cum ar fi mirosul, praful, fumul și particulele de polen, pentru a oferi aer proaspăt și sănătos. Funcția distinctivă “Super Cool” a sistemului de climatizare Midea Blanc, poate fi activată cu o singură atingere. Roata ventilatorului care funcționează la viteză mare, acționează rapid, reducând temperatura camerei până la 17 ° grade C, cu un debit de aer mai puternic.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 are o capacitate generală de 12000 BTU, care se menține atât la răcire cât și pentru încălzire, făcând față unei suprafețe de până la 35 mp. Fluxul de aer 3D se deplasează automat în toate direcțiile, pentru un debit echilibrat de aer care acoperă fiecare colț al camerei.

Unitate interna: Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat este un model compact, cu un design simplu, dar elegant. Carcasa unității interioare este realizată dintr-un plastic de calitate, care oferă durabilitate în timp. Aceasta are integrat la interior un sistem dublu de filtrare pentru purificare aerului, Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf, precum și  un ventilator.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Cu funcția Follow Me, senzorul de temperatură integrat în telecomandă, va detecta temperatura din jur. Astfel, unitatea poate regla mai precis temperatura camerei pentru a a-ți oferi confortul dorit, cu un consum minim de energie.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 este realizat cu funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare a aerului. Pe lângă acestea, aparatul de aer condiționat mai deține și alte funcții precum, Follow-me și autocurățare, prin care aripioarele de răcire sunt curățate și uscate automat, pentru a te asigura că poți respira aer curat tot timpul și poți prelungiți durata de viață a aparatului de aer condiționat.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMABU-12HRFN1 are un nivel de zgomot  de 29 dB, trecând în modul silențios cu lumina LED-ului oprită și ventilație scăzută, ceea ce oferă un mediu liniștit.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT