Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1

REVIEW: Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 – Cu 18000 BTU, DC Inverter și Sistem dublu de purificare!

Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 este cel mai nou sistem de climatizare de tip invertor, conceput pentru uz casnic. Toate modelele seriei sunt realizate într-un design ergonomic elegant, cu forme netede raționalizate. Un filtru de înaltă puritate este integrat în sistemul split. Dintre noile caracteristici, merită notată funcția Follow-Me, modurile de încălzire rapidă și răcire, precum și modul de economisire a energiei. Este ideal pentru casa și birou, un sistem de climatizare cu o clasă ridicată de eficiență energetică și de gestionare a energiei, iar invertorului va ajuta la obținerea unor rezultate decente, menținând în același timp condiții climatice favorabile în încăperi pentru diverse scopuri. Există moduri de lucru care vor face odihna cât mai confortabilă.

 Preț Aer conditionat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 are un preț ceva mai mare,  însă raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este creat cu cea mai recentă tehnologie, este realizat cu un design de clasă și permite amplasare lui, oriunde în apartament. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 urmează preferințele utilizatorului privind modul de funcționare, temperatura, viteza ventilatorului. Amortizoarele și orientarea lamelelor pot fi stocate în memoria dispozitivului și, dacă se dorește, prin apăsarea butonului “FAV” aparatul de aer condiționat va porni în funcție de acești parametri. Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 oferă două direcții de curgere a aerului. Pentru a crește confortul, fluxul de aer poate fi direcționat vertical în jos în timpul încălzirii și de-a lungul tavanului în timpul răcirii.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 are o capacitate generală de 18000 BTU, care se menține atât la răcire cât și pentru încălzire, făcând față unei suprafețe de până la 50 mp. Astfel dispozitivul poate fi amplasat nu numai în mediul casnic, ci și în spații comerciale care nu depășesc suprafața de 50 mp sau în birouri.

Unitate interna: Unitatea interioară are un design atractiv, fiind inspirat de mișcarea undelor de mare și de briza ușoară. Suprafața originală oferă impresia că aparatul de aer condiționat ascultă mișcarea uniformă a aerului. Atunci când unitatea este pornită, lamelele orizontale se deplasează automat în aceeași poziție.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Pentru compensarea temperaturii, se poate modifica înălțimea instalării unității interioare, care ulterior va conduce la o valoare diferită a deviației temperaturii, măsurate de senzorul de la temperatura reală la nivelul podelei. Schimbarea configurației cablurilor jumperului pe PCB-ul unității interioare, face posibilă compensarea acestor deviații. Acest lucru se poate face de către un specialist la locul de instalare.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 este realizat cu funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare a aerului. Funcția Follow-Me utilizează o tehnologie cu un senzor de temperatură încorporat în telecomandă. Când te afli lângă telecomandă, aparatul schimbă automat modul de funcționare și oferă o temperatură confortabilă. Funcția de restart automat a aparatului își reia funcțiile setate inițial, în cazul unei întreruperi neașteptate a aparatului de aer condiționat sau din cauza unei întreruperi de curent.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Midea Blanc MSMACU-18HRFN1 are un nivel de zgomot  de 33 dB, ce permite utilizatorului să se odihnească într-un mediu ambiental confortabil și liniștit. 

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT