Midea MFC70-ES1201

REVIEW – Midea MFC70-ES1201

Midea MFC70-ES1201

Midea MFC70-ES1201 este un model entry-level de masina de spalat rufe tip automata de la cel mai mare producator de aparate electrocasnice din China, Midea Group, ce detine aproape in totalitate si compania germana de robotica, KUKA. Aceasta are o capacitate de incarcare suficienta pentru o familie cu 1-2 copii, aspectul elegant si destul de compact de la exterior va fi usor de integrat in locuinta, iar programele si functiile incorporate sunt toate cele necesare pentru o utilizare casnica.

Acum, inainte sa incepem prezentarea propriu-zisa a produsului, precizam de asemenea ca modelul mai sus mentionat se afla deja in oferta cunoscutului magazin online din Romania, eMAG, prin sistemul lor de marketplace, si poate fi achizitionat la un pret avantajos pentru orice buget. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia totodata de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optionala) si retur gratuit in termen maxim de 14 zile.

 Review Midea MFC70-ES1201

La exterior, masina de spalat marca Midea se integreaza usor in orice decor, gratie unui aspect modern tip minimalist intalnit pe mai toate modelele actuale din gama sa de pret, si totodata se poate amplasa fara probleme oriunde in locuinta, prin adancimea sa redusa. Carcasa exterioara este una eleganta si destul de compacta, de culoare alba, panoul de comanda electronica detine un afisaj digital si cateva butoane gri, iar usa frontala este transparenta, cu rama neagra si margine alba. Aceasta produce un nivel acceptabil de zgomot de 59 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Midea MFC70-ES1201 nu sta rau nici cu privire la resursele consumate in timpul functionarii sale, unde inregistreaza un consum anual de energie estimat la 175 kWh si necesita o cantitate anuala de apa estimata la 10000 de litri, de aici si incadrarea in clasa energetica A+++. Acum, dintre caracteristicile principale ale aparatului Midea mentionam viteza de centrifugare de 1200 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata, functia prespalare si cea de clatire suplimentara, capacitatea de incarcare de pana la 7 kg de rufe si cele 16 programe prestabilite la spalare.

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

Modelul mai sus mentionat integreaza programele dedicate in functie de tesatura (bumbac, sintetic, lana), cele optimizate pentru o spalare rapida sau eficienta energetic, precum si programele speciale pentru articole sportive, hainutele celui mic si altele. Optiunea de pornire intarziata este utila pentru atunci cand urmeaza sa plecati de acasa si doriti ca hainele murdare sa fie curatate pana cand va intoarceti acasa. In plus, masina de spalat Midea mai beneficiaza de o optiune de clatire suplimentara pentru a elimina orice urma de spuma sau detergent, precum si de o optiune de prespalare pentru hainele mai murdare.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, suntem de parere ca masina de spalat rufe Midea MFC70-ES1201 se achita fara probleme de sarcina zilnica cu privire la spalarea hainelor necesare unei familii cu 1-2 copii. Aceasta nu necesita o investitie prea mare la achizitionare, in comparatie cu alte modele actuale de pe piata, si nici nu consuma multe resurse in timpul functionarii sale. Modelul recent mentionat are ca parti bune aspectul exterior, eficienta energetica, programele de spalare si pretul de achizitionate, in timp ce mentionat ca suporta pana la 7 kg de rufe si are cateva optiuni suplimentare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT