Midea MS12FU-24HRFN1 – aparat de aer conditionat modern, performant si de capacitate mare!

Clasa energetica A++/A+, tehnologia avansata Inverter, precum si capacitatea incredibila de racire/incalzire, sunt principalele caracteristici cheie ale noului aparat de aer conditionat Midea MS12FU-24HRFN1 din seria Fairwind a producatorului chinezesc de electrocasnice Midea Group. Acesta se remarca, in special, prin mai multe dotari performante si de ultima generatie, ceea ce asigura racirea si / sau incalzirea fara niciun fel de problema a oricarei incaperi a locuintei dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat marca Midea este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica fata de celelalte sisteme de climatizare similare de pe piata, si anume acesta inregistreaza un consum de energie electricala racire de 2502 W si de 2282 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament sezonier la racire SEER 6,3 si SCOP 4 la incalzire.

PROMOȚIE MIDEA MS12FU-24HRFN1, INVERTER, 24000 BTU, Clasa A ++ – verifică preț

Tehnologia speciala Inverter ajuta semnificativ la economisirea energiei electrice, gratie noului model de compresor rotativ DC Inverter de la GMCC ce asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de la -15 grade Celsius si pana la 50 de grade Celsius. Astfel, tehnologia avansata Inverter permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind asadar o eficienta energetica ridicata, un nivel minim de zgomot, precum si o fiabilitate crescuta.Midea MS12FU-24HRFN1

Aparatul de aer conditionat Midea MS12FU-24HRFN1 dispune de o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 24000 BTU/h, un filtru de tip Cold Catalyst pentru un aer sanatos, dar si de un numar de 12 trepte de viteza a ventilatorului interior + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, “I Feel’, 1W Standby si Sleep-mode.

Functia Auto Restart reporneste automat aparatul de aer conditionat, in cazul unor intreruperi a energiei electrice, la setarile sale anterioare. Functia “I Feel” asigura setarea automata a vitezei ventilatorului si temperaturii ambientale, prin intermediul unui senzor de temperatura incorporat in unitatea interna. Tehnologia inteligenta 1W Standby permite reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la doar 1 W, ceea ce rezulta o economie semnificativa de energie electrica de pana la 80%.

Comentarii

Leave a reply

Review IT