Espressor MIELE CM 6310, de sine statator, pe baza de cafea boabe, Negru – cu opțiunea personalizată ”profilul meu”

Preț MIELE CM 6310

Bucură-te de gustul cafelei de primă clasă, creată de espressorul MIELE CM 6310 care vine într-un design nobil. Acest aparat de cafea stabilește standarde noi, pentru comoditatea utilizatorului. Cu o singură atingere a unuia dintre cele patru simboluri principale, poți creea specialități pentru cafeaua preferată chiar din propria casă. Cele patru profiluri sunt disponibile pentru crearea băuturilor personalizate a patru utilizatori. Prețul espressorului MIELE CM 6310 este mai mare, dar este justificat de funcțiile suplimentare incluse.

Aspect MIELE CM 6310

Creat cu un design elegant, MIELE CM 6310 dispune de un ecran LCD intuitiv care arată informații specifice și care demonstrează stilul său modern. Espressorul dispune de un temporizator automat, pentru a programa pornirea și oprirea aparatului. Carcasa realizată din material plastic în culorile negru și argintiu ce dă un aspect lucios are o formă pătrată, structurată raționalizat. Capul pentru prepararea cafelei este ajustabil, deplasându-se în sus și în jos, iar tava din oțel inoxidabil are o platformă robustă pentru susținerea ceștilor, strălucind sub luminile spoturilor din bucătărie. Dimensiunile sale sunt de 359 x 427 x 251 mm și greutatea de 9,9 kg.

Espressor MIELE CM 6310, de sine statator, pe baza de cafea boabe
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici MIELE CM 6310

Espressorul MIELE CM 6310 este un aparat automat, care funcționează cu o presiune maximă de 15 bari, pentru prepararea tipurilor de băuturi calde Espresso, Cafea, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino, Ristretto, Caffe Latte, având capacitatea de a reda simultan două cești de cafea. Rezervorul de apă are o capacitate de 1,8 litri iar compartimentul de cafea are o capacitate de 300 de grame. Pentru iubitorii de capuccino și în special pentru cei ce adoră băuturile cu lapte, espressorul vine dotat cu un recipient special pentru lapte. Plita de menținere la cald are rolul de a menține cafeaua caldă pe tot parcursul unei zile.

MIELE CM 6310 vine dotat cu funcții și programe speciale, cum ar fi, cantitatea apei reglabilă la fiecare preparare, cinci grade de măcinare a boabelor de cafea, sistem de autocurățare, duză de cafea reglabilă pe înălțime, funcția stand-by pentru economisirea energiei electrice, oprirea automată, sistem de fierbere a apei, temperatura apei pentru infuzare, programabilă pe trei niveluri, etapa de preinfuzare, tava cu senzor supraplin, sistem anticalcar. La interior dispune de o râșniță din oțel pentru măcinarea boabelor de cafea. Cu interfața disponibilă intuitivă este ușor să prepari o ceașcă de cafea pe gustul tău. Setările din fabrică sunt mai mult decât impresionante, deoarece îți pot prepara un espresso cald și plin de savoare, iar dacă vrei o cafea cu lapte, atunci vei beneficia de o cafea cu multă spumă cremoasă.

Review MIELE CM 6310

Espressorul MIELE CM 6310 vine dotat cu o interfață intuitivă ce poate prepara rapid o ceașcă de capuccino, caffe latte sau espresso. Accesând pictograma ”Profilul meu” pe ecranul LCD se afișează patru profiluri cu opțiuni pentru personalizarea băuturii calde. Personalizarea include opțiuni de genul, timpul de preinfuzare, temperatura și volumul pentru fiecare dintre băuturile preferate, memorându-le și redându-le ori de câte ori dorești, prin simpla apăsare a unui buton. Cu Plita de menținere la cald, chiar și cu două cafele preparate simultan, băuturile nu se răcesc. Cu tehnologia One touch te vei bucura de toate caracteristicile personalizate ale espressorului MIELE CM 6310.

Pro: ecran LCD, râșniță, plită de menținere la cald, grad de măcinare

Contra: preț ridicat

Comentarii

Leave a reply

Review IT