REVIEW: Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA – Cu 9000 BTU și tehnologia Wi-Fi Ready!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA este un dispozitiv de uz casnic, un echipament climatic de înaltă tehnologie, care poate crea o atmosferă confortabilă în orice tip de locație și destinație. Dezvoltat de inginerii japonezi, acesta combină cele mai bune calități ale tehnologiei moderne: disponibilitatea, productivitatea și ușurința în management. Gama Mitsubishi Electric, oferită de compania japoneză, îți va permite să achiziționezi în mod avantajos un aparat de aer condiționat, cu o gamă largă de funcții și parametri tehnici optimi.

 Preț Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA are un preț accesibil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece este un aparat performant, cu un design elegant, care permite amplasarea lui în orice locație. La realizarea lui s-au folosit materiale de înaltă calitate și tehnologie avansată. La cumpărarea aparatului de aer condiționat, se oferă o garanție de 36 de luni.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA are sistem eficient de împrăștiere a aerului, este dotat cu un aspect modern, atractiv și un corp durabil din plastic. Dispozitivul de uz casnic poate răci în mod eficient încăperi de 25 metri pătrați.  Datorită tehnologiei Inverter și a altor funcții, sistemul de aer condiționat, creează și menține condiții de temperatură confortabile la valori optime, fără prea mult efort. Filtru special Silver-Ionized, oferă o constantă curățare a aerului și este de înaltă eficiență în eliminarea bacteriilor. Enzimele aplicate pe biofilter distrug microorganismele, distrugând treptat membranele lor. În plus, modelul este echipat cu o funcție de ionizare care este foarte utilă pentru sănătate.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA are o capacitate generală de 9000 BTU, care se schimbă atunci când dispozitivul funcționează pe modul de încălzire.

Unitate interna: Unitatea interioară oferă un debit de aer de 9,5 mc/min, fiind acoperită pe partea din față cu o carcasă de culoare albă, laminată care  împiedică contaminarea și oferă control de la distanță. În interiorul carcasei se găsește un compresor cu tehnologia Inverter, un ventilator și un filtru de aer Silver-ionized.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA, face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, fiind un dispozitiv economic și fiabil.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA deține toate funcțiile care pot oferi utilizatorului confortul dorit. Spre exemplu, acesta poate răci, încălzi, dezumidifica și ventila aerul din încăpere. Mai mult decât atât, acesta poate fi controlat de la distanță cu ajutorul funcției Wi-Fi.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA este foarte silențios, fiind de doar 22 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN25VA+MUZ-WN25VA – Cu 9000 BTU și tehnologia Wi-Fi Ready!
4.8 (96.36%) 11 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply