Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE

REVIEW: Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE – Cu 9000 BTU, Plasma Quad și 3D I-See Senzor!

În efortul de a îmbunătăți în continuare nivelul de confort, Mitsubishi Electric introduce modelul Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE un model bazat pe un concept nou, în care conceptul de confort a fost complet regândit. Sănătatea și confortul sunt esențiale pentru acest producător. În crearea  aparatelor de aer condiționat pentru casă, Mitsubishi Electric a urmărit un singur obiectiv, crearea unui confort cât mai natural. Mulți ani de cercetare vizează studierea caracteristicilor percepției și senzațiilor umane. Seria MSZ-FH a cuprins cele mai recente progrese științifice și tehnologice în domeniul purificării și distribuției aerului.

 Preț Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE are un preț ceva mai mare, iar raportul preț/calitate este totuși bun, deoarece producătorul și-a dat tot interesul pentru crearea acestui dispozitiv elegant, economic și fiabil și puternic tehnologizat. Materialele folosite la crearea lui sunt cele mai bune calitativ. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE este un  sistem de tip perete cu invertor de control, care răcește aerul din încăpere mai rapid și mai precis, menținând temperatura dorită. Modelul este recomandat pentru instalarea în camere de zi, camere de server, cabane, hale, pavilioane de cumpărături. Acest model este capabil să răcească eficient și să încălzească încăperi de până la 25 mp. Nivelul de zgomot al unității interioare a aparatului de aer condiționat este de 23 dB, iar unitatea interioară este echipată cu un filtru pentru deodorizare și un filtru bactericid cu ioni de argint. Sistemul de purificare a aerului “Plasma Quad” îți permite să scapi rapid de bacterii, viruși, alergeni și praf. Modelul are un control separat, pentru o acoperire mai largă a camerei, precum și pentru crearea simultană a confortului pentru mai mulți utilizatori.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE oferă o capacitate generală de 9000 BTU, care permite crearea la interior a unui mediu ambiental foarte plăcut și bine purificat.

Unitate interna: Unitatea interioară este echipată cu un senzor de temperatură 3D. Acest senzor captează radiația în domeniul infraroșu (pirometru), determinând de la distanță temperatura pentru diferite puncte din cameră. Aparatul de climatizare utilizează un agent frigorific prietenos cu ozonul, R410A.

Eficiența energetică: Un nivel record al eficienței energetice permite utilizarea aparatului de aer condiționat în permanență, fără a te îngrijora costul energiei electrice. Sezonul de eficiență energetică SEER pentru modelul MSZ-FH25VE este 9.1, clasa A +++.

Funcții și tehnologii: Senzorul 3D I-SEE al celei de-a treia generații, creează o imagine tridimensională a temperaturii camerei și găsește poziția oamenilor în ea. Aceste date se bazează pe modurile de abatere sau deplasare automată a debitului de aer, precum și pe modul de economisire a energiei. Sistemul de purificare a aerului Plasma Quad îți permite să scapi rapid de bacterii, viruși, alergeni și praf, iar filtrul de deodorizare integrat, elimină mirosurile neplăcute. Noul panou de control, este echipat cu un temporizator săptămânal, care îți permite să specifici până la 4 acțiuni pentru fiecare zi. De asemeni, dispozitivul poate fi controlat de la distanță cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi Ready.

Nivel de zgomot: Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE este un dispozitiv foarte silențios. Nivelul său de zgomot nu depășește 23 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT