Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA – aparat de aer conditionat elegant si de ultima generatie!

Ideal pentru un living sau dormitor modern si nu numai, Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA este un nou model elegant si performant de aparat de aer conditionat din seria MSZ-DM a companiei japoneze Mitsubishi Electric, fiind disponibil la un pret foarte bun in comparatie cu dotarile sale. Acesta se remarca in principal printr-un design elegant si compact, clasa de eficienta energetica A+ la racire si incalzire, compresor rotativ de tip DV Inverter, conectivitate wireless si mai mult functii utile si de buna calitate.

Noul aparatul de aer conditionat de la Mitsubishi Electric ofera un design modern si foarte atragator ce se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasata, potrivindu-se perfect atat intr-un spatiu pentru locuit, cat si intru-unul pentru muncit. In plus, unitatea interioara si cea exterioara beneficieaza de un aspect elegant cu linii curate si neutre, dar si de o carcasa de culoare alba pentru ambele unitatii, iar unitatea interioara vine totodata cu dimensiuni foarte compacte.

PROMOȚIE Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA, Inverter, 9000 BTU/h – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+ la racire/incalzire asigura un consum cat mai redus de energie eletrica in timpul functionarii, si anume inregistreaza un consum de putere de doar 870 W la incalzire si de numai 730 W la racire, acesta fiind si marele avantaj al aparatul de aer conditionat de la Mitsubishi Electric. Datorita acuratetei de proiectare a tuturor componentelor si utilizarea unei tehnologii de varf, eficienta energetica atinge valori extraordinare ale SEER 5.8 si SCOP 4.5, chiar si ajustata sezonier.Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA

Bazat pe tehnologia speciala DV Inverter, aparatul de aer conditionat elegant si de ultima generatie vine cu compresor rotativ si puternic de la brandul japonez Mitsubishi Electric, cu reluctanta magnetica, care asigura o functionare eficienta si de foarte buna calitate la parametrii optimi, gratie magentilor permanenti realizati din neodim pentru o eficienta energetica foarte buna datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA dispune de conectivitate wireless cu tehnologie Wi-Fi Ready pentru a va bucura de multiple solutii de control si comanda, oferindu-va asadar posibilitatea de a il conecta simplu si rapid la mai multe accesorii, precum un controller la distanta cu fir, o conexiune M-net si chiar la serviciul MELCloud pentru controlul de la distanta. In plus, acesta mai beneficieaza de mai multe functii utile si de inalta calitate, si anume de racire (ventilare), incalzire, dezghetare automata, dezumidificare, Sleep si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT