Mitsubishi Electric MSZ-EF25VE2W-MUZ-EF25VE – aparat de aer conditionat elegant si performant din seria Kirigamine Zen!

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VE2W-MUZ-EF25VE este un nou model rezidential de aparat de aer conditionat din seria Kirigamine Zen a companiei japoneze Mitsubishi Electric, detinuta de grupul japonez Mitshubishi Group, ideal pentru toti cei care vor sa se bucure de un maxim de confort, chiar la ei acasa. Acesta vine in principal cu un design elegant si rafinat, clasa energetica A+++/A++, tehnologia avansata Inverter, o capacitate suficienta de racire/incalzire, tehnologia Wi-Fi Ready, un filtru de aer de inalta calitate si mai multe functii extrem de utile.

Designul modern si de o eleganta impecabila al aparatului de aer conditionat de la Mitsubishi Electric se remarca printr-un aspect rafinat cu linii curate care se vor integra perfect in orice incapere a locuintei dumneavoastra, ceea ce caracterizeaza noile modelele din seria Kirigamine Zen. Clasa de eficienta energetica A+++ la racire si clasa energetica A++ la incalzire ofera un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic la racire de 545 W, respectiv de 700 W la incalzire.

PROMOȚIE Mitsubishi Electric Kirigamine Zen White MSZ-EF25VE2W-MUZ-EF25VE – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei speciale Inverter, aparatul este dotat cu un nou model de compresor rotativ  de tip DC Invertor, fabricat chiar de compania japoneza Mitsubishi Electric, care asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, la un consum redus de energie electrica. In plus, tehnologia avansata Inverter permite, de asemenea, o variatie eficienta a capacitatii compresorului si a vitezei celor doua ventilatoare interioare/exterioare, pentru a mentine o temperatura ambientala constanta.Mitsubishi Electric MSZ-EF25VE2W-MUZ-EF25VE

Caracteristicile sale generale includ o capacitate decenta de racire de maxim 9000 BTU/h (cu o putere de racire de 2,5 kW), precum si o capacitate destul de buna de incalzire de pana la 10918 BTU/h (cu o putere de incalzire de 3,2 kW). Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru de aer, cu nano-particule de platina, dar si de un filtru antialergic pentru enzime, care elimina bacteriile, virusii, alergenii si chiar mirosurile neplacute, oferind asadar un flux de aer proaspat, sanatos si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen MSZ-EF25VE2W-MUZ-EF25VE dispune de tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta, precum si de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire (Ventilare), Incalzire, Purificare, Auto Restart, Dezumidificare, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari accidentale/neprevazute, la setarile sale anterioare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT