Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru cu nanoplatina!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE

Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE este un nou aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura caracteristicilor sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Econo Cool, I-Save Mode, Purificare, Timer, Auto Restart, etc.).

Review Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE

Design-ul modern si minimalist al noului aparat de aer conditionat marca Mitsubishi Electric se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a dimensiunilor compacte ale unitatii interioare de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 25 – 35 mp. In plus, unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 29,9 x 79,8 x 19,5 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are dimensiunile de 55 x 80 x 28,5 centimetri si o greutate de aproximativ 31 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 42 dB la interior si de 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE include o capacitate de racire de 11942 BTU/h (cu un consum la racire de 171 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 13648 BTU/h (cu un consum la incalzire de 923 kWh pe an), precum si un nou filtru de aer cu Nanoplatina. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un nou compresor care isi poate regla turatia si implicit capacitatea de racire sau incalzire in functie de sarcina necesara, astfel ca acesta poate functiona continuu la turatii mici pentru a mentine o temperatura constanta, fara fluctuatii deranjante de temperatura, cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Econo Cool, I-Save Mode, Purificare, Timer, Auto-curatare, Auto Restart si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius fara a afecta confortul mediului ambiental sau a inregistra un consum suplimentar de energie.

Părerea noastră despre produs

Silentios, puternic si performant, noul aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata de aproximativ 25 – 35 de metri patrati. Astfel ca, noul aparat de aer conditionat marca Mitsubishi Electric reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o maxima silentiozitate si eficienta energetica, impreuna cu mai multe caracteristici utile si dispozitive avansate de filtrare a aerului, insa dispun si de un buget pe masura cerintelor acestora cu privire la sistemul de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Sistemul de filtrare a aerului este unul de inalta densitate, iar tehnologia Wi-Fi Ready este foarte utila pentru controlul rapid.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si ma declar multumit de calitatea sa foarte buna in utilizarea de zi cu zi. Il folosesc aproape in fiecare zi si functioneaza fara probleme in orice situatie, chiar si la temperatura de -15 grade Celsius. Recomand.

Acest echipament de aer conditionat este, dupa parerea mea, un aparat AC excelent si de buna calitate la un pret decent. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomotos, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 30 mp.

Nu prea am ce sa-i reprosez. Este un aparat de aer conditionat foarte silentios si de buna calitate care functioneaza fara probleme la temperaturi extreme. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor ce vor un sistem de climatizare foarte bine echilibrat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT