Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMP-S/SRC25ZMP-S – aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter si functie Hi Power!

Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMP-S/SRC25ZMP-S este un nou aparat de aer conditionat din gama superioara ZMP a brandului japonez Mitsubishi Heavy Industries (MHI), o companie multinationala din grupul japonez Mitsubishi Group, fiind ideal pentru racirea/incalzirea rapida si foarte eficienta a locuintei dumneavoastra. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent, remarcandu-se in special printr-un design elegant, display de tip LCD foarte intuitiv, tehnologia avansata Inverter, un filtru de aer antibacterian si mai multe functii extrem de utile.

Aparatul de aer conditionat modern si performant de la MHI (Mitsubishi Heavy Industries) beneficieaza de un coeficient de randament la racire EER 3,21 si unul in functie de sezon SEER 5.5, respectiv un coeficient de randament la incalzire COP 3,71 si, de asemenea, unul sezonier SCOP 3,82, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A, atat la racire cat si la incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica de 0,78 kW la racire si de 0,75 kW la incalzire.

PROMOȚIE Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMP-S/SRC25ZMP-S – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul este echipat cu un nou model de compresor DC Inverter de la brandul Mitsubishi Heavy Industries (MHI), impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului MHI de tip DC Inverter, precum si turatia ventilatoarelor. Astfel, tehnologia avansata a noului compresor DC Inverter de la MHI asigura o functionare optima si foarte eficienta, oferind un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot/vibratii si o durabilitate ridicata.Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMP-S SRC25ZMP-S

Caracteristicile sale generale includ o capacitate decenta de racire de maxim 9553 BTU/h si de incalzire de pana la 13306 BTU/h, o telecomanda usoara de utilizat (cu infrarosu si display LCD), dar si un numar de 4 trepte de viteza ale ventilatorului + functia Jet (Turbo) si Hi Power pentru atingerea rapida a temperaturii selectate. Pe langa toate aceastea, aparatul mai include si un filtru de aer, cu tehnologie de filtrare antibacteriana si functie de Autocuratare, pentru a va putea bucura de un flux de aer proaspat si extrem de curat.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Heavy Industries SRK25ZMP-S/SRC25ZMP-S dispune de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire (cu pompa de caldura), Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Timer, Eco-mode si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi de curent si nu numai, la setarile anterioare. Functia Hi Power ofera o functionare de doar 15 minute la o viteza maxima pentru a atinge rapid temperatura dorita.

2 Comments
 1. Reply
  Razvan 26 iulie 2016 at 18:18

  Comparativ cu un Daikin(FTXB25/RXB25), externa e mai zgomotoasa(sau cum ti-e norocul!-vecinul meu n-a avut).
  La produsele “made in China under supervision of M.H.I.” te poti astepta la orice.
  Vezi Pretul si Termenul de garantie- doar 2 ani!!
  Dar, un lucru este sigur, cat dai atat face(daca nu cumva, mult mai putin…)

 2. Reply
  Mirel Radoi 20 octombrie 2016 at 13:08

  Un produs care nu ar fi supravietuit daca nu ar fi avut “Mitsubishi” in componenta numelui . Cum stau ai nostri la capitolul service/piese schimb ? …. Cine a cumparat sisteme Vrf sper sa nu pateasca in garantie vreo problema cu placile inverter , cunoscind politica importatorului eate foarte posibil sa nu fie in stoc , si sa te mai si forteze sa o platesti dind vina pe enel si alte diverse tertipuri

Leave a reply

Review IT