MSI GL62M 7REX – laptop de gaming Full HD de 15,6 inch, cu procesor i7-7700HQ si placa video GTX 1050 Ti!

 Preţ MSI GL62M 7REX

Aducem astazi la review un nou laptop de gaming din segmentul mid-range, mai exact discutam despre modelul MSI GL62M 7REX, un laptop dedicat jocurilor cu ecran de dimensiuni normale si o configuratie hardware de ultima generatie, pe care il recomandam pasionatiilor de gaming dar si editorilor de grafica din ziua de azi. Acesta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de IT&C din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru specificatiile hardware de generatie actuala a acestuia, respectiv pentru un buget mediu spre ridicat al celor interesati de noul laptop de gaming al producatorului MSI.

 Review MSI GL62M 7REX

Pe partea de aspect, design-ul portabil si ultra-modern, specific modelelor dedicate jocurilor, al noului laptop de gaming MSI se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura Steelseries cu sistem de iluminare alba, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta cantareste aproximativ 2,2 kilograme si are o grosime cuprinsa intre 2,2 – 2,9 centimetri, in timp ce pe partea de racire tehnologia imbunatatita de racire Cooler Boost 4 de la MSI se asigura ca aerul cald este eliminat rapid in exterior.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si cursiva in jocuri (cu tehnologia Matrix Display pentru a conecta pana la trei monitoare 4K), in timp ce finisajul mat elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile foarte luminoase. Noul laptop gaming MSI are o camera WEB HD de 720p, un sistem audio HD 4.0 de maxim 8 W pentru un sunet captivant, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, dar si de un acumulator Li-Ion de 6 celule pentru cateva sesiuni de gaming si/sau cateva ore de utilizare zilnica.

Noul laptop de gaming MSI GL62M 7REX este echipat cu noul procesor Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa cuprinsa intre 2,8 si 3,8 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (cu memoria de 2 GB), pentru a beneficia de o performanta foarte buna in gaming si chiar la editare grafica. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 8 GB (cu o memorie RAM de pana la 32 GB) si un SSD de 128 GB + HDD de 1 TB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Windows 10 si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fisierelor si a jocurilor preferate.

MSI GL62M 7REX

Intel® Core™ i7-700HQ 2.80 GHZ

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop de gaming MSI GL62M 7REX reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma portabila si foarte puternica pentru cele mai recente titluri de jocuri video, oricare tip de continut media din ziua de astazi si chiar pentru programele dedicate pentru editarea grafica, prin intermediul ecranului Full HD de dimensiuni normale, componentele hardware de ultima generatie si noul sistem de operare Windows 10 de la Microsoft.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT