MSI GP62MVR 7RFX – laptop de gaming Full HD cu procesor i7-7700HQ si placa video GTX 1060 3GB!

 Preţ MSI GP62MVR 7RFX

Aducem astazi la review un alt model de laptop dedicat jocurilor din noua gama de produse Leopard Pro a producatorului MSI, mai exact va prezentam modelul MSI GP62MVR 7RFX, un nou laptop de gaming Full HD cu design foarte portabil, diagonala normala si performanta foarte puternica. Noul laptop MSI se regaseste deja si in oferta mairlor magazine online de IT&C din Romania la un pret ok pentru raportul excelent  dintre portabilitate si performanta, in timp ce pe acesta il recomandam in special pasionatiilor de jocuri video sau editorilor de grafica ce pun accent pe portabilitate si dispun de un buget ridicat.

 Review MSI GP62MVR 7RFX

Pe partea de aspect, design-ul foarte portabil si super elegant, specific modelelor dedicate jocurilor, al noului laptop de gaming Leopard Pro de la MSI se va remarca cu siguranta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra din plastic, o tastatura de la Steelseries cu iluminare RGB, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta cantareste aproximativ 2,2 kilograme si are o grosime ce nu depaseste 2,9 centimetri, in timp ce pe partea de racire tehnologia Cooler Boost 4 de la MSI se asigura ca aerul cald de la interior este eliminat rapid in exterior.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza o imagine foarte clara si captivanta in jocuri, fara reflexia ecranului la exterior sau in spatiile luminoase, in timp ce tehnologia exclusiva Matrix Display suporta pana la doua monitoare 4K externe. Noul laptop gaming MSI are o camera WEB HD de 720p, un sistem audio HD 4.0 (cu tehnologia Nahimic Sound 2) pentru un sunet captivant, o retea Wi-Fi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, dar si de un acumulator Li-Ion de 6 celule pentru cateva sesiuni scurte de gaming sau de utilizare zilnica.

Pe partea de hardware, noul laptop de gaming MSI GL62M 7REX este echipat cu procesorul Intel Core i7-7700HQ (cu patru nuclee la frecventa maxima de 3,8 GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 1060 (cu memoria de 3 GB), care promite o performanta foarte buna in gaming si chiar la editare grafica. Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 8 GB (cu o memorie RAM de pana la 32 GB) si un SSD de 256 GB + HDD de 1 TB, pentru rularea rapida a sistemului de operare Windows 10 si a programelor de office, web browsing si altele, respectiv pentru salvarea fisierelor si a jocurilor preferate.

MSI GP62MVR 7RFX

Intel® Core™ i7-700HQ 2.80 GHZ

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop gaming MSI GP62MVR 7RFX reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma foarte portabila si indeajuns de puternica pentru cele mai recente titluri de jocuri video, oricare tip de continut media online si chiar pentru cele mai complexe proiecte de editare grafica, la rezolutia Full HD de 1080p, prin intermediul ecranului FHD de dimensiuni normale si a configuratiei hardware de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT