MYRIA MY1035 – masina de spalat rufe accesibila si economica, cu un design simplu dar modern!

Accesibila, moderna si destul de spatioasa, masina de spalat rufe MYRIA MY1035 reprezinta o solutie ideala si extrem de avantajoasa pentru o singura persoana sau chiar o familie medie, formata din 2-4 persoane, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate/pret foarte bun din aproape toate punctele sale de vedere. Aceasta este dotata cu un design simplu dar modern de culoare alba, clasa energetica A+, sistem Eco-Logic pentru un consum redus de resurse, 15 programe speciale de spalare, o capacitate suficienta de spalare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice tip de buget.

Pe partea de aspect, design-ul clasic si modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la MYRIA se va potrivi perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic simplu si usor de utilizat, dar si de un hublou transparent si de culoare alba (cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga). In plus, aceasta cantareste aproximativ 57 de kilograme si masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,7 centimetri pe latime si o adancime de doar 49,7 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

PROMOȚIE Masina de spalat frontala MYRIA MY1035, 5kg, 800rpm – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+ ofera un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de apa si energie electrica in timpul functionarii sale. Cu ajutorul sistemului Eco-Logic, va veti putea bucura de o economie substantiala a consumului de resurse cu pana la 50%, precum si de o reducere semnificativa a duratei de spalare a programului selectat cu pana la 50%, atunci cand masina de spalat este incarcata la jumatate. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca MYRIA este dotata si cu un sistem impotriva excesului de spuma din ciclurile de spalare, astfel incat dumneavoastra sa puteti beneficia de o spalare eficienta si de buna calitate a rufelor.myria-my1035

Masina de spalat rufe MYRIA MY1035 dispune de o viteza decenta de centrifugare de maxim 800 rotatii pe minut, un numar de 15 programe speciale de spalare (Rapid, Extra-clatire, Jeans, Lana, Sintetice, Delicate, Bumbac, Sport, Prespalare si multe altele), dar si de o capacitate suficienta de incarcare de pana la 5 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezutate foarte bune la spalare, cu un consum redus de resurse. Cu toate acestea, masina de spalat rufe de la MYRIA mai include un sistem de siguranta impotriva copiilor, un sistem de control dezechilibru, un sistem de protectie la supraincarcare, precum si un sistem de control electronic pentru o utilizare simpla si usoara a masinii de spalat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT