NEI MRF-142

REVIEW – NEI MRF-142

NEI MRF-142

NEI MRF-142 reprezinta un frigider modern tip standard de la brandul romanesc NEI, ce nu integreaza tehnologia inteligenta de racire No Frost, dar care se poate achizitiona fara probleme de orice persoana sau cuplu tanar, cu un buget disponibil mai limitat. Cu toate ca lipsa sistemului de racire fara gheata poate fi un aspect important pentru multe persoane, totusi modelul recent mentionat este destul de apreciat in parerile online ale clientilor ce au achizitionat deja produsul si se declara multumiti de alegerea facuta in raportul cu pretul aparatului.

Acesta poate fi achizitionat deja de pe site-ul producatorului sau din oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania, la un pret acceptabil pentru orice tip de buget al celor interesati de produs, insa trebuie sa fiti atenti la oferta actuala a magazinului preferat. In plus, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia de garantia inclusa de pana la 24 de luni, livrarea gratuita a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optionala) si nu in ultimul rand de retur gratuit in termen maxim de 14 zile, de la data la care primiti produsul.

 Review NEI MRF-142

Acum, inca de la prima vedere, frigiderul cu 2 usi NEI ne-a impresionat placut prin aspectul sau premium si modern de la exterior, cu ajutorul caruia se integreaza usor in orice decor din locuinta, insa probabil ca amprentele vor fi usor vizibile pe maner sau usa. Carcasa exterioara este una simpla dar eleganta, de culoare gri, termostatul reglabil este amplasat la interior, iar cele doua usi frontale sunt realizate din inox si detin doua manere cromate. Acesta cantareste aproximativ 32 de kilograme, are dimensiunile reduse de 128 x 47,4 x 49,8 centimetri si produce un nivel normal de zgomot ce nu depaseste 40 dB.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

NEI MRF-142 face parte din clasa de eficienta energetica A+ si necesita un consum optim de energie la functionare, unde aparatul inregistreaza un consum anual de energie estimat la 186 kWh. Acesta detine o cantitate utila de depozitare de pana la 138 de litri in ambele compartimente, suficient spatiu interior pentru o persoana singura sau un cuplu tanar, din care frigiderul ocupa 98 de litri iar congelatorul 40 de litri. Modelul mai sus mentionat nu integreaza tehnologia No Frost, dar alimentele sunt pastrate proaspete fara probleme chiar si pe timp de vara, asta daca nu va deranjeaza faptul ca trebuie decongelat periodic.

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, frigiderul include un suport pentru oua, trei rafturi din sticla + trei suporturi pe usa ce optimizeaza spatiul interior si ajuta la accesul alimentelor depozitate, un sertar transparent pentru fructe si legume, precum si o iluminare interioara pe LED. Congelatorul este amplasat in partea superioara a aparatului si integreaza un singur compartiment de mari dimensiuni, unde avem o tavita pentru cuburi de gheata si un sertar tot din sticla + un suport pe usa, insa nu detine si o iluminare interioara iar decongelarea compartimentului se face doar manual de catre utilizator.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, daca raportam aspectul exterior si spatiul interior la pretul sau de achizitionare, suntem de parere ca frigiderul NEI MRF-142 poate fi o optiune buna in cazul celor ce locuiesc singuri/e, sau impreuna cu persoana iubita, si consuma in general multe alimente proaspete. Acesta are ca parti bune finisajul premium din inox, dimensiunile compacte la exterior, consumul mic de energie si pretul avantajos de achizitionare, in timp ce mentionam inca o data faptul ca nu detine tehnologia No Frost iar compartimentul congelatorului nu are lumina interioara.

Comentarii

Leave a reply

Review IT