Nordstar CS-25V3A-1C137AY4J – aparat de aer conditionat modern si de buna calitate!

Nordstar CS-25V3A-1C137AY4J este un aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter de la Nordstar, o companie din China mai putin cunoscuta in Romania, care se poate caracteriza pe scurt in trei cuvinte principale, si anume precizie, economie si confort, gratie noului compresor rotativ de la Panasonic. Acesta este disponibil in oferta eMAG.ro la un pret destul de accesibil si se remarca prin mai multe functii de racire, incalzire si dezumidificare.

Designul elegant al aparatului ofera un aspect atragator ce se va potrivi perfect in orice living, dormitor si nu numai, beneficiind de o unitate interioara de culoare alba si neagra, dar si de o telecomanda simpla si foarte intuitiva. Pe partea tehnica, unitatea interioara are dimensiunile de 275 x 865 x 358 milimetri si o greutate de 10 kilograme, in timp ce unitatea exterioara de culoare alba are la randul sau dimensiunile de 600 x 851 x 335 milimetri si o greutate de  30 de kilograme.

PROMOȚIE Aparat de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-1C137AY4J – verifică preț

Aparatul de aer conditionat de la Nordstar se bazeaza pe tehnologia speciala Inverter, ceea ce inseamna ca aparatul utilizeaza un model nou de compresor de la Panasonic cu o viteza de rotatie variabila pentru dozarea precisa a necesarului de aer cald sau rece in functie de cerinte. Tehnologia Inverter asigura un consum eficient de energie cu pana la 30% mai mic fata de aparatele normale, beneficiind totodata de un nivel redus de zgomot la interior si chiar la exterior.Nordstar CS-25V3A-1C137AY4J

Specificatiile acestuia includ un compresor rotativ de la Panasonic cu tehnologie Inverter pentru o functionare performanta si foarte eficienta la parametrii optimi, dar si mai multe functii utile si de cea mai buna calitate, precum de incalzire, racire (ventilare), dezghetare automata, Sleep (Night mode) pe timpul noptii si nu in ultimul rand de dezumidificare a spatiului interior pentru a va bucura de un aer curat si proaspat in orice moment.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-1C137AY4J face parte din clasa energetica de racire A++, respectiv clasa energetica de incalzire A+, inregistrand un consum cat mai redus de energie electrica de 760 de W la racire si de 690 W la incalzire. In plus, aparatul de la Nordstar asigura o capacitatea generoasa de racire de pana la 9000 (BTU), oferindu-va asadar posibilitatea de a va bucura de o racire eficienta si destul de puternica, chiar la dumneavoastra acasa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT