Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functii utile!

Accesibil, modern si destul de puternic pentru racirea/incalzirea unei suprafete de maxim 18-25 mp, aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C este ideal pentru a va putea bucura de un maxim de confort in incapere, la un consum redus de energie electrica. Acesta este disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere.

Designul sau modern si foarte atragator se va potrivi perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, gratie unitatii interioare elegante de culoare alba si a display-ului digital foarte intuitiv, avand dimensiunile de doar 25 x 74,5 x 19,5 centimetri si o greutate de 9 kilograme. Clasa de eficienta energetica A+ la racire, respectiv clasa energetica A la incalzire, ofera o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire, inregistrand astfel un consum energetic anual la racire de 219 kWh/an si de 1068 kWh la incalzire.

PROMOȚIE Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C, 9000 BTU Clasa A+ – verifică preț

Dotat cu tehnologia Inverter, aparatul de aer conditionat marca Nordstar utilizeaza un nou compresor rotativ de tip Inverter, de la brandul cunoscut GMCC, ceea ce repezinta varful de gama din punct de vedere al eficientei energetica si al eficacitatii in functionare, conform celor de la Nordstar. Tehnologia avansata Inverter asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, chiar si la temperaturi extreme, oferind asadar o eficienta energetica ridicata si totodata un nivel redus de zgomot de maxim 48.Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C

Caracteristicile sale generale includ o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un display digital foarte intuitiv, un kit de instalare inclus pentru 3 metri de traseu frigorific, precum si un numar de 3 trepte de viteza + functia Turbo pentru o racire rapida. Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Nordstar mai beneficieaza si de un filtru HD de tip lavabil, care permite eliminarea semnificativa a prafului, bacteriilor si virusurilor, pentru un flux de aer proaspat si foarte sanatos.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C dispune si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Turbo, Dezghetare automata, Dezumidificare, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi de curent, la ultimele setari salvate. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant, la un nivel optim de umiditate in incapere, pentru un maxim de confort.

Comentarii

Leave a reply

Review IT