Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A – aparat de aer conditionat cu design modern si tehnologie Inverter!

Accesibil, modern si destul de performant, aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este ideal pentru racirea/incalzirea unui living, dormitor sau birou modern de maxim 35 mp, gratie tehnologiei avansate Inverter si a capacitatii mari de racire/incalzire. Acesta este disponibil deja pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design modern, clasa energetica A+/A, display de tip LCD foarte intuitiv, filtru catalizator rece, un kit de instalare inclus si mai multe functii utile si de ultima generatie.

Aparatul de aer conditionat elegant si performant de la Nordstar este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire, cu un consum de energie electrica de 1080 W/h, respectiv in clasa energetica A la incalzire, cu un consum de energie electrica de 760 W/h, pentru o eficienta energetica ridicata. In plus, aparatul beneficieaza de un coeficient de randament sezonier la racire SEER 5,6 si SCOP 3,8 la incalzire, in timp ce acesta inregistreaza, de asemenea, un consum energetic anual la racire de doar 219 kWh/an si de maxim 1068 kWh/an la incalzire, in functie de temperatura setata.

PROMOȚIE Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A inverter 12000 BTU – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei avansate Inverter, sistemul de climatizare marca Nordstar utilizeaza un nou compresor rotativ Inverter de la GMCC, cu o viteza de rotatie variabila, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si de maxim 46 de grade Celsius. Astfel, tehnologia Inverter ofera mai multe avantaje utile, si anume atingerea rapida a temperaturilor setate, economisirea semnificativa a energiei electrica, reducerea fluctuatiilor de temperatura, dar si un nivel minim de zgomot de doar 39-48 dB la interior.Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de pana la 12000 BTU/h, un display digital de tip LCD pentru afisarea temperaturi setate si a modului de functionare activ, o telecomanda usoara de utilizat, precum si un kit de instalare inclus (traseul frigorific), insa acesta nu contine suportii de prindere a unitatii externe. Pe langa toate acestea, aparatul marca Nordstar mai beneficieaza si de un filtru catalizator rece, care permite indepartarea eficienta a bacteriilor, virusurilor si a mirosurilor neplacute din aer, pentru a va putea bucura de un flux de aer proaspat si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Turbo pentru o racire/incalzire rapida, Dezghetare automata, Dezumidificare, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare de la Nordstar la setarile sale initiale, in cazul unei pene de curent si nu numai. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim de umiditate in incapere, pentru un maxim de confort.

Comentarii

Leave a reply

Review IT