Nordstar CS-35V3A-1C137AY4J – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si o capacitate mare!

Accesibil, modern si destul de performant, aparatul de aer conditionat Nordstar CS-35V3A-1C137AY4J este suficient de puternic pentru racirea/incalzirea si nu numai a unei incaperi cu o suprafata de maxim 35 mp, gratie dotarilor sale foarte bine dotate. Disponibil la un pret foarte bun pentru dotarile sale, acesta se remarca in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, fiind ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil.

Aparatul de aer conditionat marca Nordstar are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 5,6, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 3,8, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat cu succes in clasa de eficienta energetica A+ la racire, respectiv in clasa energetica A la incalzire. Astfel, sistemul de climatizare de la Nordstar ofera o eficienta energetica ridicata, inregistrand astfel un consum energetic anual la racire de 219 kWh si de 1068 kWh la incalzire.

PROMOȚIE Nordstar CS-35V3A-1C137AY4J 12000 BTU, Inverter, A+ – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor rotativ Inverter de inalta calitate su eficienta, de la brandul chinezesc GMCC, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si de maxim 46 de grade Celsius. In plus, tehnologia avansata Inverter permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind totodata o eficienta energetica ridicata si un nivel redus de zgomot de doar 48 dB la interior.Nordstar CS-35V3A-1C137AY4J

Caracteristicile sale generale includ o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h (cu o putere de racire de 3,5 kW si de o putere de incalzire de 3,6 kW), un display de tip LED pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, precum si o telecomanda usoara de utilizat (cu display digital foarte intuitiv). Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Nordstar mai beneficieaza si de un filtru catalizator de tip lavabil (cu autocuratare), pentru un aer proaspat si foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-35V3A-1C137AY4J dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Turbo pentru un flux de aer marit, Dezumidificare, Auto, Timer si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat a aerului conditionat la setarile sale initiale, in cazul unei pene de curent. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim de umiditate in incapere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT