Omnia O1MVI-09 – aparat de aer conditionat cu tehnologie All DC Inverter si filtru Ionizator!

Dotata cu tehnologia avansata All DC Inverter si mai multe functii extrem de utile, aparatul de aer conditionat Omnia O1MVI-09 este ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Acesta vine in principal cu un design modern, o clasa energetic A++, un filtru Ionizator, o capacitate decenta de racire/incalzire, functia speciala “I Feel” si multe altele, fiind disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil.

Designul sau simplu si modern, de tip Split pentru perete, se va integra perfect in oricare incapere a locuintei dumneavoastra, beneficiind de o unitate interioara eleganta de culoare alba si un display de tip LED foarte inuitiv. In plus, unitatea interioara are o greutate de 6,3 kilograme si masoara 25 de centimetri pe inaltime, 71,5 centimetri latime si o adancime de doar 18,8 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are la randul sau dimensiunile de 55,5 x 77 x 30 centimetri si o greutate de 25,2 kilograme.

PROMOȚIE Omnia O1MVI-09, 9000 BTU, clasa A++, Filtru ionizator – verifică preț

Aparatul de aer conditionat accesibil si performant de la Omnia beneficieaza de un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 5.1, respectiv un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4, ceea ce ii permite acestuia sa fie incadrat in clasa de eficienta energetica A++, atat la racire si cat si la incalzire, inregistrand astfel un consum energetic anual la racire de doar 149 kWh si la incalzire de maxim 800 kWh, in functie de capacitatea de racire/incalzire si de temperatura selectata.Omnia O1MVI-09

Tehnologia avansata All DC Inverter utilizeaza doua motoare DC Inverter ale celor doua ventilatoare din unitatea interioara si cea exterioara, precum si un nou model de compresor modern de tip DC Inverter, pentru o functionare optima si foarte eficienta, dar si o durabilitate ridicata. Astfel, unitatea interioara mentine o temperatura constanta in incapere, la un consum cat mai redus de energie electrica, in timp ce unitatea exterioara ofera o functionare perfecta chiar si la temperaturi extreme.

Aparatul de aer conditionat Omnia O1MVI-09 dispune de o capacitate suficienta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un numar de 12 trepte de viteza + functia Turbo, dar si de functia speciala “I Feel” pentru optimizarea inteligenta a temperaturii ambientale. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru Ionizator, HEPA si unul cu tripla actiune (Triple Action) pentru un aer proaspat si curat, precum si de mai multe functii extrem de utile (Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare si Sleep-mode).

Comentarii

Leave a reply

Review IT