REVIEW: Casti OPPO PM-1 – Gadget, nu numai pentru amatori, ci și pentru avansați tehnic!

  OPPO PM-1

Compania OPPO, originară din China,  cunoscută de marea majoritate a utilizatorilor ca fiind producătoare de smartphon-uri, este un jucător important pe piața dispozitivelor audio pentru calitatea înaltă a sunetului. În acest domeniu compania a dezvoltat o serie de tehnologii interesante, pe care inginerii au reușit să o înglobeze într-un gadget cum ar fi, căștile magnetice OPPO PM-1.  Zăngănitul tastaturii, vocea colegilor de birou sau zgomotul din stradă, devin o barieră între ascultător și piesele favorite, oferind un sunet de înaltă calitate. Nu trebuie să mergi într-un parc liniștit sau departe de viața activă pentru a fi departe de zgomot. Cu căștile OPPO PM-1 poți asculta muzică oriunde.

Căști OPPO PM-1

Căști magnetice OPPO PM-1, cu o greutate considerabilă care se potrivesc foarte confortabil pe cap.

Căști magnetice cu sistem magnetic optimizat, ce oferă o tehnologie foarte înaltă, pe magnet cu Neodymium, ce creează sensibilitate și în același timp un sunet înalt și foarte clar.

  • tehnologie cu fir
  • frecvența de răspuns 10 – 50000 Hz

OPPO PM-1 nu este proiectat pentru jogging și activități similare, dar îi poți găsi o utilizare simplă, iar acest lucru nu reprezintă un dezavantaj.

   Cele mai importante caracteristici:

  • Utilizare: Multimedia, Audiție
  • Frecvența de răspuns: 10 – 50000 Hz
  • Segment: Hi-Fi
  • Conectare: Ieșire: 2.5 mm mono mini jack, Intrare: jack stereo 6.35 mm, jack stereo 3.5 mm

Preț OPPO PM-1

Brandul OPPO este cunoscut ca fiind de calitate ridicată, prețul de pe etichetă fiind destul de accesibil. Pentru mulți prețul de 6.329 lei,  ar putea părea neadecvat. Însă, pentru a înțelege adevărata valoare, trebuie să iei în considerare caracteristicile și să evaluezi beneficiile, punându-le în practică.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Nu renunța! Este foarte distractiv și reprezintă o ofertă uimitoare.

Poate servi ca Bluetooth, ca să nu mai vorbim de conectivitate iPhone, iPod sau iPad, prin port USB !
OPPO PM-1

Casti magnetice plane

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT