REVIEW: Casti OPPO PM-3 rosu – Cu microfon încorporat!

OPPO PM-3

OPPO PM-3 combină adevărata performanță audio cu stilul elegant, izolația fonică și portabilitatea într-o pereche de căști magnifice elegante și ușoare. Cu OPPO PM-3 poți recrea cu ușurință experiența de a asculta cu o pereche de căști emblematice, pe un amplificator pilot sau un sistem de difuzoare cu 2 canale de înaltă calitate, într-o sală de audiție optimizată, dar într-un factor de formă portabilă, care poate fi luat oriunde. OPPO PM-3 sunt cele mai ușoare căști magnetice din lume. Acest lucru le face ideale pentru persoanele care sunt mereu pe drum. Stilul lor elegant și manopera rafinată, le face să fie purtate cu plăcere în public, iar greutatea lor oferă un confort excepțional, făcând să poți asculta la ele ore în șir. Caracterul lor închis oferă o izolație exterioară perfectă, blocând zgomotul din jur și evitând în același timp pierderile sunetului.

Casti OPPO PM-3 roșu

Căști magnetice OPPO PM-3 roșu, cu bandă de susținere Over Ear,  utilizează un driver magnetic plan, cu greutate redusă, menținând în același timp calitatea excelentă a sunetului și înalta sensibilitate.

  • microfon încorporat în fir
  • tehnologie cu fir

   Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 10 − 50000 Hz
  • Segment:  Hi-Fi
  • Impedanța: 26 ohm
  • Conectare: Jack 3.5 mm, Adaptor 6.3 mm
  • Utilizare: multimedia, audiție

Preț Casti OPPO PM-3 roșu

Căștile magnetice OPPO PM-3 au un design deosebit de culoare roșie, oferind cele mai perfecte sunete. Stabile și liniare, aceste căști asigură coerența fazei și a performanței de înaltă rezoluție cu distorsiune minimă. Cu greutate redusă, acestea sunt ideale pentru cei cărora le plac drumețiile, dar și conducătorilor auto. Prețul lor este de 2.299 lei, iar acest lucru mi se pare minunat!

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

PM-3 menține semnătura sunetului foarte natural și fără probleme.

Este reglat pentru a avea un bas profund, care oferă un dram de emoție!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT