Osaka OHW18IG5 – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si capacitate mare de racire/incalzire!

Osaka OHW18IG5 este un nou model elegant si puternic de aparat de aer conditionat din gama 2016 a companiei Osaka, ideal pentru racirea/incalzirea rapida a unei suprafete de maxim 35 – 40 mp, conform descrierii celor de la Osaka. Disponibil recent si in oferta celor de la eMAG.ro, acesta se remarca prin tehnologia Inverter, un compresor puternic de tip Inverter, filtru Catechin, o capacitate incredibila de racire/incalzire si clasa energetica A++.

Designul modern al aparatului de tip Split se va potrivi mai mult ca sigur pe peretele din livingul sau dormitorul dumneavoastra si nu numai, datorita unitatii interioare elegante de culoare alba cu un afisaj digital pentru afisarea temperaturii, functiile selectate, etc., dar si o telecomanda pentru o utilizare foarte intuitiva. In plus, unitatea interioara are dimensiunile de 97 x 30 x 22,4 centimetri si o greutate de aproximativ 14 kilograme, in timp ce unitatea exterioara este tot de culoare alba si are dimensiunile de 84,2 x 59,6 x 32 centimetri si o greutate de maxim 34 de kilograme.

PROMOȚIE Osaka OHW18IG5 , 18000 btu , inverter , clasa A++ – verifică preț

Bazat pe tehnologia speciala Inverter, aparatul de aer conditionat de la Osaka utilizeaza astfel un nou model de compresor de tip Inverter, cu o capacitate frigorifica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control ce comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor. La pornirea aparatului, compresorul va functiona la o capacitate maxima pentru o racire rapida, insa odata ce temperatura incaperii se va apropia de cea dorita, sistemul de comanda va micsora treptat capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor pentru a mentine temperatura setata.Osaka OHW18IG5

Specificatiile sale generale includ un numar de patru trepte de setare a vitezei ventilatorului + functia Turbo pentru o racire eficienta intr-un timp cat mai scurt, dar si mai multe filtre de tip Catechin, anti-alergeni, anti-bacterian si nu in ultimul rand anti-praf. Pe langa toate acestea, noul aparat de aer conditionat de tip Split mai beneficieaza de o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU, ceea ce va permite sa va bucurati de un mediu ambiental placut si potrivit pentru fiecare anotimp in parte.

Aparatul de aer conditionat Osaka OHW18IG5 este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire si in clasa energetica A+ la incalzire, inregistrand astfel un consum de putere de 150, 1430 sau 1860 W la racire, respectiv de 160, 1380 sau 1680 W la incalzire, in functie de temperatura de racire/incalzire dorita. Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat de la Osaka mai dispune si de mai multe functii utile si de inalta calitate, precum de dezumidificare, dezghetare inteligenta prin intermediul tehnologiei I-Defrosting, Auto-restart si Sleep (mod de noapte).

1 Comment
  1. Reply
    bocman adina 30 iunie 2016 at 13:16

    Buna ziua!
    ma intereseaza sa achizitionez un aparat de aer conditionat Osaka, 18000 BTU.

Leave a reply

Review IT